Șeful CNAIR a redus numărul directorilor

Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a redus de la 28 la 12 numărul directorilor, prin noua organigramă, adoptată în data de 8 octombrie. Organigrama „a fost stabilită în funcție de cerințele și principiile necesare eficientizării activității companiei”, precizează CNAIR.

Sorin Scarlat

De asemenea, s-a luat în calcul și optimizarea circuitului documentelor, în perspective responsabilizării deciziilor, arată CNAIR, în comunicatul transmis redacției în 13 octombrie.

Astfel, în urma reorganizării, prin rămânerea a doar 12 posturi de director din vechea structură de 28 de posturi, CNAIR face o economie la bugetul companiei de peste 10 milioane de lei/an.

Sorin Scarlat, directorul general al CNAIR, a declarat: „Această schimbare este o una majoră, atât a structurii organizatorice, cât și din perspectiva funcționalității decizionale. A fost un moment așteptat și care va determina noi așteptări. Consider că această schimbare este susținută de necesitatea performanței tehnico-economice și financiare a companiei, care să se concretizeze prin rezultate certe și proiecte finalizate. Consider că deciziile luate acum sunt constructive și, subliniez, ele nu înseamnă neapărat un reproș, ci sunt elemente concrete ale unei noi viziuni de funcționare și dezvoltare a companiei. Acest lucru înseamnă să trecem de la o structură stufoasă si rigidă, care intrase într-o rutină decizională, la o structură suplă și eficientă. Le mulțumesc tuturor colegilor și sper ca implicarea si responsabilizarea noastră să fie la nivelul așteptărilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.