TRADUS PRO, lansat

TRADUS, platformă globală online dedicată autovehiculelor comerciale rulate din agricultură, construcții și transport, parte din OLX Group, lansează TRADUS PRO, un serviciu creat special pentru dealerii de autovehicule comerciale. În prezent, în platforma TRADUS sunt peste 6.000 de vânzători din Europa, care au listat peste 300.000 de produse.  

TRADUS PRO le oferă vânzătorilor din platformă posibilitatea de a-și crea și gestiona ușor și rapid anunțurile produselor pe care le listează, dar și statistici și analize referitoare la performanța vânzărilor și profilul cumpărătorilor. 

„Ne-am propus să simplificăm vânzarea vehiculelor comerciale, așa încât platforma să fie accesibilă și ușor de folosit de toți utilizatorii, fie ei antreprenori sau companii din transport, construcții și agricultură. TRADUS PRO, interfață care le oferă vânzătorilor control complet asupra profilului din platformă și care îi ajută să economisească timp și bani, este doar una dintre inovațiile care revoluționează modul de tranzacționare din această industrie”, spune Nadja Sörgel, General Manager TRADUS. 

Avantajele TRADUS PRO

  • Crearea automată a anunțurilor. Dealerii pot folosi fișiere CSV pentru a crea și importa automat anunțuri noi. De asemenea, vânzătorii își pot integra în TRADUS anunțurile listate în alte platforme sau livrate prin alte sisteme de management, precum Hexon, AutoDo, Webmobile24, TwoSales.  
  • Analize și statistici de vânzări. TRADUS PRO pune la dispoziția utilizatorilor numeroase analize și statistici care le oferă acestora o imagine de ansamblu asupra performanței vânzărilor. Dealerii pot analiza ce autovehicule și tipuri de reclame înregistrează cele mai bune rezultate. Mai mult, dealerii pot vedea o evoluție a interesului cumpărătorilor pentru produsele listate, din ce țări sunt, dar și ce tip de canal au folosit (desktop sau mobile).  
  • Un sistem intuitiv și automatizat de plăți, care îi ajută pe vânzătorii înscriși în platformă să economisească timp.

Pachete și prețuri TRADUS PRO

Utilizatorii TRADUS PRO vor putea accesa trei pachete de promovare a produselor listate în platformă. Pachetele cuprind 10, 25 și 70 de anunțuri la un cost de 50 euro, 100 euro, respectiv 250 de euro lunar, iar cel de-al treilea include și un reprezentant TRADUS cu rol de suport pentru utilizatori. 

Despre TRADUS  

TRADUS este o piață online globală dedicată autovehiculelor comerciale și echipamentelor rulate. Lansat în 2017, TRADUS are misiunea de a simplifica vânzarea și cumpărarea de autovehicule comerciale rulate. Platforma aduce împreună cumpărători și vânzători din peste 40 de țări. Vânzătorii pot accesa o bază de cumpărători validată din toată Europa și nu numai, iar cumpărătorii pot accesa un portofoliu larg și cuprinzător de oferte internaționale, ușor și cu evaluări de prețuri bazate pe date. TRADUS este una dintre cele mai importante piețe de autovehicule și echipamente rulate folosite în transport, agricultură și construcții.  

TRADUS este prima platformă care oferă 100% transparența prețurilor, abordare complet nouă pe piața autovehiculelor comerciale și uzate. Pe baza unui algoritm propriu, TRADUS Market Value Tool, compania calculează prețurile aferente pieței pentru autovehiculele comerciale bazându-se pe listări curente, achiziții și vânzări finalizate și prețuri de listă. Informațiile sunt coroborate cu anul de producție, perioada de funcționare, originea sau puterea motorului. Atât vânzătorii, cât și cumpărătorii pot afla cum prețul unui anumit produs poate varia, dar și dacă prețul este corect. Astfel, vânzătorii își pot adapta strategia de preț pentru a fi cât mai aproape de cerere, iar cumpărătorii pot fi siguri că obțin oferta cea mai bună.  Prin TRADUS, utilizatorii pot accesa una dintre cele mai importante oferte de autovehicule comerciale, o selecție globală, la cel mai mic preț. Filtrele de căutare practice și navigarea intuitivă simplifică procesul de căutare a produselor dorite. O hartă interactivă indică locația vehiculului și permite utilizatorilor posibilitatea de a găsi ofertele potrivite din zona în care se află.  

TRADUS face parte din Grupul OLX, prezent în 19 piețe și cu un număr total de 350 milioane de cumpărători. Compania are operațiuni în peste 40 de piețe de pe cinci continente, inclusiv în unele dintre cele mai mari economii emergente, precum Rusia, India sau Brazilia.  

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.