UTA Edenred obține două premii, pentru al treilea an consecutiv

UTA Edenred, furnizor de servicii de mobilitate lider în Europa și o companie Edenred, a obținut, pentru al treilea an consecutiv, două premii pentru serviciile sale de mobilitate.

Imagine (© UTA Edenred): UTA Edenred a obținut din nou premii pentru satisfacția clienților și raportul calitate-preț

Compania a întrecut 13 concurenți de clasă medie din categoria cardurilor de
combustibil și a câștigat premiul revistei germane de afaceri, WirtschaftsWoche, pentru cel mai bun furnizor de carduri de combustibil. Mai mult, a câștigat premiul German B2B Award din partea Societății germane pentru studii de consum (Deutsche Gesellschaft für
Verbraucherstudien DtGV), care oferă clienților de afaceri un cadru orientativ privind furnizorii de servicii din diferite industrii.

Carsten Bettermann, CEO al UTA Edenred, declară: „Întotdeauna am adoptat o abordare
centrată pe client în dezvoltarea produselor și serviciilor noastre de mobilitate și sunt încântat că angajamentul nostru, de a oferi clienților noștri cea mai bună experiență posibilă, a fost din nou recunoscut prin aceste premii. Este o confirmare a faptului că ne aflăm pe drumul cel bun și totodată este o motivație pentru a continua să ne îmbunătățim.”

Cel mai bun furnizor de servicii pentru IMM-uri 2023

Anual, institutul german pentru studii de piață, ServiceValue, determină cei mai buni furnizori de servicii pentru întreprinderi mijlocii, exclusiv pentru revista WirtschaftsWoche. De această dată, peste 16.000 de manageri, clienți și utilizatori au fost chestionați online cu privire la 541 de furnizori de servicii, din 42 de industrii. Cu un scor total de 79 de puncte, UTA Edenred s-a clasat pe locul întâi, cu mult peste media industriei, de 71,7 puncte.

Premiul German B2B Award

Premiul German B2B Award este acordat anual de Asociația independentă germană pentru
studii de consum (Deutsche Gesellschaft für Verbraucherstudien DtGV), care colectează peste 100.000 de evaluări de la factori decizionali din peste 1.300 de companii, din 100 de industrii. Pentru al treilea an la rând, UTA Edenred a obținut calificativul „Excelent” pentru relația cu clienții, satisfacția clienților și raportul calitate-preț în toate industriile. În ceea ce privește industria de carduri de combustibil, UTA Edenred s-a clasat pe primul loc, atât în categoria desatisfacție a clienților, cât și pentru raportul calitate-preț.

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA Edenred) este unul dintre liderii pe piaţa cardurilor de combustibil si serviciilor din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a alimenta cu combustibil, fără numerar, în peste 80.000 de stații de alimentare din diverse rețele, în 40 de țări europene și pot beneficia de alte servicii
precum decontarea taxelor de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare. În plus, rambursările de TVA și accizele pe combustibil pot fi solicitate prin intermediul unui partener UTA, furnizor de servicii specializate. UTA a fost votat „Cel mai bun furnizor de carduri de combustibil pentru IMM-uri 2021” într-un sondaj realizat de revista germană Wirtschaftswoche și de institutul de cercetare a pieței ServiceValue. Compania, care a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein, este deţinută astăzi de Edenred SE. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.