GXO: Antonia Marr este noul director de operațiuni în România

Antonia Marr a fost numită noul director de operațiuni al GXO în România. Începând cu data de 6 noiembrie 2023, ea va fi responsabilă pentru consolidarea serviciilor de relații cu clienții și mobilizarea angajaților din regiune.

Antonia Marr

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Antonia Marr îi va raporta lui Jean Luc Bessade, managing director Polonia, Cehia, România, și va lucra îndeaproape cu echipa de conducere pentru a oferi strategii operaționale proiectate să genereze performanțe superioare la nivel de productivitate, eficiență și rezultate în afaceri.

„Sunt entuziasmată de oportunitatea de a mă alătura celui mai mare furnizor de logistică contractuală dedicată din lume și un lider în industrie în ceea ce privește tehnologia, amploarea și expertiza. Aștept cu nerăbdare să lucrez alături de colegii remarcabili din România pentru a spori reputația GXO în ceea ce privește soluțiile inovatoare personalizate și execuția superioară și pentru a ajuta compania să își atingă obiectivele ambițioase de creștere și sustenabilitate”, a declarat Marr. 

Antonia aduce abilități și o experiență remarcabilă în noul său rol. Ea a petrecut mai mult de 15 ani în poziții de conducere în industria logistică, fiind specializată în susținerea creșterii și profitabilității clienților și în creșterea angajamentului angajaților prin coaching, training și dezvoltare. Ea detine o diplomă de studii superioare în domeniul logisticii și al transporturilor de la The Business School din Marea Britanie și are un MBA și o certificare Lean Six Sigma Green Belt.  Vorbește fluent engleza și bulgara și are cunoștințe de conversație în limba română.

Antonia se alătură numeroaselor femei de la GXO care stabilesc noi standarde de performanță în industria noastră. Recent, mai multe colege din regiunea noastră din Europa Centrală au fost recunoscute de publicații importante din industrie, cum ar fi Women in Supply Chain și Pros to Know, iar acestea reprezintă succesul eforturilor noastre de a face din GXO un loc de muncă excelent.

GXO în Europa Centrală

GXO activează de peste 20 de ani în regiunea Europei Centrale, incluzând Germania, Polonia, Republica Cehă și România, deservind clienți din industriile de comerț electronic, modă, bunuri de larg consum și bricolaj. GXO este specializată în soluții și servicii logistice avansate care includ depozitarea, pregătirea comenzilor, e-fulfillment, co-packing, gestionarea retururilor, gestionarea reviziilor și a reparațiilor și logistică cu temperatură controlată în facilități dedicate sau cu utilizare colectivă. GXO are în prezent aproximativ 4.000 de angajați în peste 30 de locații cu un total de 800.000 de metri pătrați de spațiu operațional în regiunea Europei Centrale.

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de servicii de logistică contractuală dedicată din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizării și a externalizării.  GXO se angajează să ofere un loc de muncă diversificat, de clasă mondială, pentru peste 130.000 de membri ai echipei în peste 970 de centre logistice care însumează aproximativ 19 milioane de metri pătrați. Compania este partenerul principalelor companii blue-chip din lume și rezolvă provocările logistice complexe cu ajutorul unor soluții tehnologice avansate, pe scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO se află în Greenwich, Connecticut, SUA. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.