Innoship, parteneriat cu Dr. Max Group pentru a eficientiza livrările

Innoship a încheiat un nou parteneriat, pentru a optimiza operațiunile de logistică și servicii pentru clienții Dr. Max din Cehia, Slovacia, Polonia, România și Italia.

Integrarea reduce timpul de înrolare a transportatorilor de la șase luni la doar 2-3 săptămâni.

Elementul central al colaborării este furnizarea unei soluții unificate, care se integrează perfect pe cinci piețe, asigurând consecvența și eficiența în operațiunile extinse ale liderului lanțurilor de farmacii din Europa Centrală. „Decizia a fost determinată de necesitatea de a respecta criteriile noastre stricte, care se concentrează pe o soluție unificată pentru toate piețele, urmărirea livrărilor în timp real, implementarea rapidă a curierilor”, menționează reprezentanții Dr Max.

Principalele avantaje ale proiectului:

  • integrarea simplificată a curierilor elimină necesitatea dezvoltăriilor suplimentare interne, reduce timpul de onboarding pentru curierii noi, de la obișnuitele șase luni, la doar 2-3 săptămâni, fără a fi necesară o implementare IT extinsă.
  • extinde spectrul opțiunilor de livrare, inclusiv pe cea la domiciliu, lockere si puncte PUDO, toate accesibile printr-o experiență ușor de utilizat.
  • alocarea optimizată a curierilor, ce permite selectarea celui mai bun în funcție de criterii specifice, iar urmărirea centralizată a livrarilor facilitează o supraveghere sporită pentru echipele de Servicii Suport ClientiȘ
  • un panou unificat pentru urmărirea performanței de livrare a curierilor oferă o flexibilitate și un control fără precedent: raportări în timp real și informații despre performanța serviciilor de livrare, permițând ajustări pe loc ale parametrilor de business, cum sunt costul și performanțaȘ
  • verificarea automată a acurateței facturilor curierilor, cu scopul de a reduce volumul de muncă manuală, iar alocarea eficientă a resurselor interne, economisite prin automatizarea proceselor, poate fi acum direcționată către alte proiecte esențiale.

 

Dan Ungureanu, cofondator și head of Business Development, Innoship, companie parte a Alsendo Group și soluție tehnologică inovatoare de livrare SaaS:Parteneriatul cu Dr. Max subliniază capacitatea noastră de a furniza soluții personalizate, eficiente și avansate tehnologic, pentru piața de ecommerce. Flexibilitatea platformei noastre și gama largă de servicii va permite Dr Max Group să își extindă operațiunile în mod eficient, pe mai multe piețe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.