OSCAR Downstream susține „Cupa Nadia Comăneci la Gimnastică”

OSCAR Downstream, cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România, susține a X-a ediție a concursului național „Cupa Nadia Comăneci la Gimnastică Artistică”, organizat de Fundația Nadia Comăneci. 

Lansată în anul 2014, competiția a devenit deja tradiție la nivel național și este inclusă în calendarul competițional al Federației Române de Gimnastică. Ediția din acest an are loc, în perioada 30 mai-1 iunie, la Sala „Nadia Comăneci’’ a CSM Onești, cu participarea a aproximativ 100 de gimnaste junioare I, II și III și antrenori de la cluburile de profil din România. Cele mai bune gimnaste primesc burse în bani, atât de necesare pentru derularea unui program eficient de antrenament și performanță.  

Cred că business-ul și sportul au foarte multe lucruri în comun, iar OSCAR Downstream este un brand 100% românesc care a demonstrat, la rândul său, că România poate să facă performanță și să concureze de la egal la egal cu companii multinaționale. Ne bucurăm să fim alături de tinerele noastre gimnaste, care duc mai departe tradiția și aspirațiile atâtor generații, așa cum și noi punem umărul la dezvoltarea sustenabilă a României, alături de clienții și partenerii noștri, de peste 22 de ani”,  a declarat Nicolae Bănică, CEO OSCAR Downstream.

„Ajunsă la a X-a ediție, Cupa Nadia Comăneci se bucură de sprijinul mai multor parteneri care investesc în descoperirea și susținerea valorilor. Încrederea acordată micilor sportive, prin intermediul Federației de Gimnastică și a altor organizații implicate în susținerea sportului, a făcut ca în acest an să reușim să revenim în elita gimnasticii mondiale. O parte dintre actualele componente ale lotului național au participat și ele la edițiile anterioare ale competiției. Astăzi, suntem mândri de ele și ne dorim să obțină rezultate bune la Jocurile Olimpice care vor avea loc în acest an la Paris”, a declarat Virgil Munteanu, vicepreședinte al Fundației Nadia Comăneci.

Prin strategia sa de sustenabilitate, compania OSCAR Downstream se implică activ în proiecte de educație prin sport, care încurajează performanța și ajută la îmbunătățirea calității vieții. În perioada 2017-2020, compania a avut colaborări cu echipele de fotbal Concordia Chiajna (copii și juniori) și CFR Cluj (copii și juniori). 

În paralel, compania derulează propriile acțiuni și campanii sportive. Cea mai recentă inițiativă este cross-ul caritabil Run for Heroes – fueled by OSCAR, care va avea loc pe 15 iunie în Parcul Herăstrău din București. Acțiunea face parte din campania de conștientizare și eliminare a stigmei legate de sănătatea mintală, proiectul fiind desfășurat în parteneriat cu Centrul Social de Psihoterapie TFH (Together for Humanity).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.