NBI: Piața imobiliară din București rămâne atractivă pentru investiții

Bucureștiul a tranzacționat, în luna mai, cu peste 50% mai multe unități rezidențiale față de județele Timiș, Brașov și Cluj la un loc, potrivit North Bucharest Investments (NBI).
 
Concret, au fost vândute 3.376 de case și apartamente în Capitală (față de 3.516, în luna similară din 2023), iar în Timiș – 702, în Brașov – 653 și în Cluj – 618, conform datelor furnizate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).
 
Astfel, piața imobiliară din București continuă să fie o destinație atractivă pentru investiții, cu un interes crescut pentru locuințe noi și pentru proprietăți care oferă randamente ridicate din închiriere.
 
Vlad Musteață
„North Bucharest Investments a înregistrat o creștere notabilă a vânzărilor, cu 128 de tranzacții finalizate, în mai 2024, comparativ cu 51 de unități vândute, în mai 2023. Creșterea cu 150% a vânzărilor noastre din ultima lună vine și ca urmare a creșterii portofoliului de proiecte, ceea ce asigură clienților noștri o ofertă generoasă de produse imobiliare de top. Alegem parteneri cu istoric bun în piață, care beneficiază de infrastructura dezvoltată în proximitate, de poziționare strategică și acces la facilități esențiale”, declară Vlad Musteață, CEO al North Bucharest Investments.
 
North Bucharest Investments (NBI) este un grup de companii din segmentul imobiliar

rezidenţial, ce activează pe două linii de business: activitate investiţională şi servicii de
intermediere.

NBI Group a fost fondat, în anul 2011, în Republica Moldova, de omul de afaceri Vlad
Musteață, iar din vara anului 2022, a intrat și pe piața din România. A înregistrat peste 400 de tranzacții imobiliare, în 2023, în ansambluri rezidențiale noi din zona de Nord a Capitalei. Doar în ultimul an, cifra de afaceri a companiei s-a dublat, de la 20 de milioane de lei, la 42 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.