Cum puteți plăti taxele de drum, pentru camioane, în Europa?

Fiecare țară europeană are propriul mod de a colecta taxele de drum de la vehiculele grele de marfă. Înainte de a călători într-o anumită țară, ar trebui să vă familiarizați cu sistemul de taxare în vigoare.

Cum sunt taxate de regulă camioanele?

Una dintre cele mai obișnuite modalități prin care pentru un camion se pot plăti taxele de drum este utilizarea unui sistem de taxare în mai multe etape. Până acum câțiva ani, fiecare țară avea propriul său sistem local. Când traversau Europa de Vest, șoferii trebuiau să treacă de la un dispozitiv la altul. Din fericire, astăzi există un sistem unic, comun, EETS (Serviciul European de Taxare Electronică), la care aderă majoritatea țărilor UE. Prin urmare, tot ce trebuie să faceți este să instalați o unitate de bord (OBU) în vehiculul dumneavoastră și o puteți folosi pentru a plăti taxele de drum pentru vehiculele grele de marfă.

Cum să alegeți un dispozitiv unic de taxare?

Cel mai important criteriu trebuie să fie lista țărilor care acceptă un anumit dispozitiv. Dacă un transportator circulă în țări precum Germania, Franța, Spania, Belgia, Austria, Ungaria sau Polonia, aparatul Axxès – B’moov, cu care se pot plăti taxele de drum în nu mai puțin de 13 țări și 17 rețele europene, va fi o soluție excelentă.

Un dispozitiv, un contract, o singură factură, acces la toate reducerile

Să nu uităm că un singur dispozitiv de plată a taxelor de drum este cea mai convenabilă formă de achitare a taxelor rutiere. Semnați un singur contract și primiți o singură factură, pentru cheltuielile cu taxele de drum europene. Puteți vizualiza toate tranzacțiile, în zona dumneavoastră de client. În plus, aparatul B’moov de la Axxès vă oferă acces la toate reducerile disponibile în diferite țări.

Avem cel mai de încredere serviciu și cea mai bună asistență pentru clienți 

Axxès este o companie franceză și primul furnizor certificat EETS. Activitatea de bază este colectarea taxelor de drum, iar ambiția companiei este de a oferi transportatorilor o soluție simplă și fiabilă, pentru plata taxelor de drum. Axxès este un reper pe piața europeană de colectare electronică a taxelor de drum, obținând cele mai bune rezultate, din punct de vedere tehnic.

În plus, Axxès are la dispoziție o echipă eficientă, multilingvă, care oferă informații complete pentru clienți.

Intrați pe site-ul nostru www.axxes.ro și luați legătura cu echipa de vânzări din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.