De la Constanța, la Arad: 800 de kilometri cu Eurowag Prime

Eurowag poate face plăcută o călătorie de 800 de kilometri pe șoselele din România, ușurând misiunea șoferilor prin servicii oferite în noua rețea de stație de alimentare Eurowag Prime. În primul rând, fiecare dintre acestea este poziționată pe rutele principale, inclusiv la punctele de trecere a frontierei și pe rutele interne și internaționale cu volum mare de trafic. 

Pentru început, șoferii pot alimenta imediat după sau înainte de încărcarea mărfii din Portul Constanța, în zona Porții 10 (Sud). Carburantul livrat de partenerul Diesel Point Access poate fi alimentat folosind cardul Eurowag  

Chiar înainte de intrarea în București, la Fundulea, o altă stație partener Eurowag îi așteaptă pe șoferi, la aproximativ 200 km distanță de la punctul de plecare. „Orice șofer știe că a trece de București este ca și cum ești la jumătatea destinației Așa că vă puteți relaxa și realimenta la un partener cu serviciii Eurowag Prime în Pitești sau poate chiar la Sibiu, pentru că și Valea Oltului rămâne un traseu dificil, chiar și pentru profesioniști. Pe Valea Oltului, la Robești, vă așteaptă o stație Lukoil cu servicii Eurowag Prime. La Sibiu, Socar (partenerul Eurowag) este situat pe A1 între Veștem și Tălmaciu, de unde mai aveți doar aproximativ 3 ore și jumătate până la Arad. Da, numai că pentru aceste 3 ore și jumătate nu mai suntem la fel de „proaspeți” ca aunci când am plecat, așa că ar fi bine să mai facem o oprire, două, în funcție de gradul de oboseală și de modul în care ne-am administrat timpul. Orice ați alege, ceva rămâne neschimbat: peisajul! Cu splendorile masivelor montane care străjuiesc Sibiul (Făgăraș, Lotru și Cindrel), drumul pare mai frumos și mai ușor. Oircum, până ajungeți în vamă, vă mai puteți opri la stația Eurowag Prime din Pecica, chiar înainte de vama Nădlac”, informează compania.

Rețeaua Eurowag Prime, disponibilă acum în multe țări din Europa, presupune, printre altele, o optimizare îmbunătățită a prețurilor. „Tratamentul special pentru clienții Eurowag garantează cele mai bune tarife posibile la stație. Apoi, partenerii Eurowag Prime sunt selectați datorită standardului înalt al calității serviciiilor, dar și în funcție de accesibilitate, pentru că dorim un anumit grad de confort pentru clienții Eurowag. Astfel, atațiile de alimentare Prime sunt selectate pe baza unor standarde superioare de servicii și infrastructură, asigurând o oprire confortabilă și convenabilă de fiecare dată”, precizează compania.

România e în plin avânt de dezvoltare a infrastructurii de transport la standarde internaționale, și aici mă refer la mult așteptata rețea de autostrăzi care să lege strategic regiunile importante ale țării cu nodurile de trafic și de intrare a mărfurilor în țară. Prezența rețelei Eurowag Prime în țara noastră aduce beneficii mari clienților noștri, care se pot bucura astfel de servicii și tarife preferențiale, premium bineînțeles!”, declară Victor Ion, country manager Eurowag România. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.