UTA One next, acum și în Slovacia

UTA Edenred și-a extins și în Slovacia acoperirea pentru dispozitivul interoperabil pentru taxe de drum UTA One next. Dispozitivul de bord (OBU) pentru serviciul european de taxare rutieră electronică (EETS) este compatibil cu rețeaua 4G și acceptă acum 18 contexte de taxare în 16 țări europene.

Olaf Schneider

Clienții UTA Edenred pot activa contextul Slovacia direct din contul de client UTA Service Center, iar dispozitivul de bord va fi actualizat „over-the-air”.

Olaf Schneider, director al departamentului Taxe de drum și Servicii comerciale la UTA Edenred, a declarat: „UTA One next este o soluție inteligentă pentru procesarea rapidă și eficientă a taxelor de drum în Europa. Extindem constant caracteristicile și capacitățile și adăugăm noi contexte de taxare pentru a ușura și mai mult mobilitatea clienților.”

Cu 18 contexte de taxare în 16 țări, UTA One next este cea mai completă soluție EETS de pe piață. Pe lângă taxele de drum din Slovacia, UTA One next acceptă și sistemele de taxe de drum din Belgia (inclusiv tunelul Liefkenshoek), Germania, Franța, Italia (inclusiv feriboturile Caronte), Austria, Polonia (A4, Katowice-Cracovia și rețeaua e-TOLL), Ungaria, Bulgaria, Portugalia, Spania, Norvegia (feriboturi, poduri, tuneluri și autostrăzi), Suedia (poduri și feriboturi), Danemarca (poduri și feriboturi) și Elveția (inclusiv Liechtenstein). Suportul suplimentar pentru sistemele de taxare din Slovenia, Croația, Republica Cehă și Danemarca se află în curs de dezvoltare.

UTA One next poate fi utilizat în vehiculele cu greutate de cel puțin 3,5 tone. Datorită acestui fapt, dispozitivul de bord este ideal pentru companiile internaționale afectate de extinderea taxei de drum din Germania la vehiculele cu un gabarit mai mare de 3,5 tone, care a fost introdusă la 1 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.