VW VEHICULE COMERCIALE Ediți: a specială Goal, dedicată Euro 2024

Pentru a celebra Campionatul European de Fotbal Masculin UEFA din Germania, adică Euro 2024, între 14 iunie și 14 iulie 2024, Volkswagen Vehicule Comerciale oferă pachete promoționale Goal, avantajoase, pentru modelele Caddy, ID. Buzz și Multivan.

Spre exemplu, în comparație cu un VW Caddy Life cu echipament suplimentar echivalent, ediția Goal oferă economii de 25%, echivalentul a 1.140 de euro, în timp ce pachetul Goal pentru ID. Buzz Pro poate produce economii de până la 50%.

Preț mai mic, echipare mai generoasă

Edițiile limitate Goal ale lui Caddy, ID. Buzz și Multivan oferă și un raport calitate-preț avantajos. Pachetele de design, parțial cu componente exterioare contrastante, vopsite în negru, încălzire în scaune sau pachetele complete de lumină, vizibilitate și asistență sunt incluse. Modelele Goal în ediție limitată vin și cu economii nete de 1.140 de euro, sau 25% în comparație cu un Caddy Life echipat cu dotări opționale similare.

Pentru ID. Buzz, avantajul Goal pentru echipamentele suplimentare din modelul ediție specială este de până la 2.975 de euro net sau 50% față de echipamente echivalente din ID. Buzz Pro, deoarece include deja un pachet Assist, pachetul confort Basic și pachetul infotainment Basic.

În cazul Multivan-ului se pot realiza economii de până la 1.416 euro net sau 25%, în funcție de motorizarea aleasă.

VW Caddy Goal

Pentru Caddy, Goal înseamnă că modelele destinate transportului de pasageri bazate pe versiunea Life a lui Caddy sunt deja echipate cu Digital Cockpit multicolor, asistență la conducere semi-automatizată Travel Assist și un sistem de cameră pentru vedere spate. De asemenea, la bord se află și un sistem de asistență la parcare (față-spate) – Park Assist, precum și închidere centralizată keyless și oglinzi exterioare reglabile electric, încălzite și pliabile, cu carcase vopsite în negru, având contrast ridicat.

Pachetul Goal include, de asemenea, geamuri laterale și spate colorate, pedale din aluminiu, un volan multifuncțional și schimbător de viteze din piele, precum și încălzire separată a scaunelor amplasate în partea din față. Totodată, Caddy Goal vine și cu Rear Traffic Alert și sistem de schimbare a benzii, Adaptive Cruise Control (ACC), precum și control automat al luminii, oglindă interioară anti-orbire automată, senzori de ploaie și șine de acoperiș argintii.

Vehiculul are jante din aliaj Colombo de 17 inch cu rezistență la rulare optimizată, de culoare negru mat. Un sistem de aer condiționat bi-zonal răcește interiorul în mod standard. În Germania, inscripția Goal se regăsește pe ornamentele volanului și stâlpul D al lui Caddy, astfel încât logo-ul ediției limitate să fie întotdeauna recunoscut.

Multivan Goal

În comparație cu Multivan Life, Multivan Goal are trei pachete de asistență, care fac conducerea mult mai sigură. Printre acestea se numără pachetul Light – constând din controlul fazei lungi, controlul dinamic al autonomiei farurilor și luminile pentru vremea nefavorabilă – și pachetul de parcare de bază. Acesta din urmă include sistemul de cameră pentru vedere spate și Park Assist.

Oferta este completată de pachetul Advanced Assist, cu Adaptive Cruise Control (ACC), tehnologie V2X, Travel Assist inclusiv Emergency Assist, un sistem de schimbare a benzii cu Blind Spot Monitor, Rear Traffic Alert și un sistem de avertizare la ieșirea de pe bandă.

Alte caracteristici ale Multivan Goal includ pedale cu aspect de aluminiu, un volan multifuncțional încălzit, Digital Cockpit Pro multicolor, încălzire a scaunelor, Climatronic cu 3 zone, geamuri laterale din sticlă cu protecție termică (colorată în spate), sistemul proactiv de protecție a ocupanților și iluminare extinsă și de fundal. Din punct de vedere vizual, acest model special Multivan iese în evidență față de omologul din producția de serie prin jantele negre din aliaj Dundrod de 17 inch și prin inscripțiile Goal, aflate pe ornamentele volanului și pe stâlpul D.

Prețuri

În Germania, prețurile pentru modelul în ediție limitată cu pachetul promoțional Goal bazat pe Caddy Life încep de la 31.010 euro net (36.901,9 euro brut) pentru varianta de pasageri cu ampatament normal, și de la 33.480 de euro net (39.841,20 euro brut) pentru versiunea lungă, VW Caddy Maxi. Ambele versiuni ale lui Caddy Life Goal sunt propulsate de un motor pe benzină TSI de 115 CP, cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte.

Pentru ID. Buzz Goal prețul pornește de la 54.105 euro net (64.384,95 euro brut) pentru versiunea cu ampatament standard și de la 55.640 de euro net (66.211,6 euro brut) pentru versiunea cu ampatament lung.

În ceea ce privește Multivan Goal, acesta are un preț de pornire începând de la 51.735 de euro net (61.564,65 euro brut) pentru versiunea scurtă și de la 52.655 de euro (62.659,45 euro brut) pentru cea lungă, ambele fiind propulsate de motorul TDI de 2.0 litri ce dezvoltă 150 CP.

VW Caddy și VW Multivan pot fi, deja, comandate cu pachetele de echipare Goal, urmând ca și ID-ul. Buzz să fie disponibil în cel mai scurt timp.

Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.