Hankook Dynapro HPX, pentru SUV-uri și autovehicule 4×4

Producătorul de anvelope premium Hankook prezintă Dynapro HPX: anvelope de vară rezistente, cu multiple utilizări, destinate SUV-urilor și autovehiculelor cu tracțiune integrală. Aceste noi anvelope definesc noi standarde în segmentul lor, atât la nivel de siguranță și confort, cât și de durabilitate. 

Dynapro HPX impresionează prin uzura uniformă a profilului și durabilitatea extinsă. Anvelopele reușesc să ofere aceste performanțe datorită unui mix de materiale nou dezvoltat și suprafeței de contact mărite, care distribuie uniform presiunea exercitată la nivelul solului.

Mai mult, Dynapro HPX asigură o aderență îmbunătățită la frânare și la parcurgerea curbelor pe un carosabil umed. Noile lamele 3D GripControl, plasate pe principala suprafață de rulare, își păstrează forma și în condiții de solicitare și contribuie astfel la o aderență optimă.

Dynapro HPX își demonstrează atuurile mai ales pe un carosabil umed: Față de modelul anterior cu eficiență dovedită Dynapro HP2, noile anvelope reușesc să scurteze distanța de frânare pe carosabil umed cu până la 15% dar și să sporească manevrabilitatea pe carosabil umed cu până la 7%.

Confort optimizat și nivel redus de zgomot

Dynapro HPX definește noi standarde și când vine vorba de confort, datorită noului design pentru suprafața de rulare: Tehnologia „Knurling” utilizată în interiorul canelurilor reduce considerabil zgomotul la rulare, deoarece îngustează canalul de aer, fără a afecta caracteristicile dorite ale canelurilor.

De asemenea, optimizarea blocurilor exterioare de profil, ale căror dimensiuni și număr variază, asigură un comportament la rulare care generează un nivel mai redus de zgomot și o deplasare mai silențioasă, drept consecință.

Dynapro HPX este cel mai nou membru al familiei noastre de anvelope, special proiectat pentru multitudinea de cerințe regăsite la SUV-uri și autovehiculele cu tracțiune integrală”, a spus Sanghoon Lee, președinte Hankook Tire Europe. „Ne mândrim cu faptul că putem oferi clienților noștri o anvelopă durabilă, fără a face compromisuri la nivel de siguranță și confort.

Dynapro HPX sunt special adaptate nevoilor de pe piața din Europa și America de Nord și oferă o performanță de încredere inclusiv în condiții meteorologice nefavorabile.

Modelul este disponibil în toate dimensiunile uzuale, de la 16 până la 19 inch, și este disponibil pentru comercializare începând cu luna iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.