Volvo Trucks lansează serviciul Charging Management

Volvo Trucks a lansat Charging Management, serviciu care permite încărcarea eficientă a camioanelor electrice la sediul companiei.

Volvo Trucks lansează serviciul Charging Management

Charging Management contribuie la creșterea productivității și a disponibilității, prin asigurarea faptului că vehiculele din flotă sunt încărcate suficient pentru operațiunile planificate și prin reducerea numărului de încărcări neplanificate.

Pe platformă, transportatorul poate crea planuri de încărcare, care determină când anume ar trebui vehiculele să înceapă încărcarea și să atingă nivelul maxim. Deviațiile de la acest plan sunt notificate utilizatorului, pentru a evita un nivel scăzut al bateriei.

Serviciul oferă o imagine de ansamblu a procesului de încărcare a camioanelor, arătând nivelurile bateriilor și statusul de încărcare. Sunt disponibile rapoarte ale sesiunilor de încărcare ale vehiculelor, precum și despre încărcătoare, pentru monitorizare.

Anul trecut, Volvo Trucks a lansat Volvo Open Charge, un serviciu conceput să facă încărcarea pe drum mai predictibilă și mai fiabilă. Open Charge îi asistă pe transportatori în a găsi și a accesa stații publice de încărcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.