Camionul electric Scania, care călătorește între Suedia și Turcia, în vizită la București

Camionul electric Scania 40 R, aflat în turneu european între Suedia și Turcia, s-a oprit astăzi la București, pentru o întâlnire cu presa și clienții.

Camionul electric Scania care călătorește între Suedia și Turcia, în vizită la București

Scania marchează un moment de referință în industria transporturilor, prin organizarea unei călătorii spectaculoase la bordul unui camion electric, al cărui traseu a început în Suedia și se va încheia la Istanbul.

Echipa formată din Amanda Gerdvall, Louise Törnsten, Ines Kasumovic, Elin Engström, Kristine Stålhandske și Kushink Bazaz a vrut astfel să atragă atenția asupra potențialului camioanelor electrice, dar și a provocărilor specifice acestui tip de transport.

Camionul electric Scania care călătorește între Suedia și Turcia, în vizită la București

Pe traseul său, camionul a făcut două opriri și în România, la Arad, pe 28 august, și la București. Cei prezenți la aceste evenimente au putut discuta cu protagonistele despre beneficiile și provocările acestui mod de transport inovator, dar și să testeze camionul.

Mai multe despre acest turneu, dar și un test de prim contact cu Scania 40 R, puteți citi în ediția din septembrie a revistei ZIUA CARGO.

Ionuț PĂDURARU
ionut.paduraru@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.