DP World obține în România certificarea Great Place to Work

DP World România, filiala unuia dintre cei mai mari furnizori de servicii logistice end-to-end la nivel global, cu peste 600 de angajați pe plan local, a obținut certificarea Great Place to Work.

DP World în România obține certificarea Great Place to Work

Această recunoaștere subliniază angajamentul companiei de a oferi un mediu de lucru excepțional pentru toți angajații săi, dar mai ales reprezintă o confirmare a efortului colectiv și a îmbunătățirii continue din ultimii 20 de ani.

„Certificarea Great Place to Work este mai mult decât o simplă distincție; este o dovadă a
angajamentului nostru de a construi și menține un mediu de lucru bazat pe valori autentice, respect reciproc și dezvoltare continuă. Participarea masivă a angajaților și feedbackul pozitiv reflectă nu doar oportunitățile pe care le oferim, ci și implicarea echipei noastre de management în a transforma promisiunile în realitate”, a declarat Claudia Vlăsceanu, people director, DP World în România.

Un procent impresionant de 90,4% dintre angajații DP World România au răspuns
chestionarelor pentru obținerea titlului Great Place to Work, depășind cu mult media de 60% cerută de procesul de certificare.

Conform evaluării finale, 87% dintre angajați au exprimat un sentiment general pozitiv cu
privire la experiența lor la locul de muncă. De asemenea, 91% consideră DP World România un loc de muncă excelent, consolidând astfel statutul companiei ca un model de bune practici în industria sa. Prin comparație, media obținută de companiile din Europa în sondaje similare este de doar 52%.

92% dintre angajați sunt satisfăcuți cu locul lor de muncă și echipa din care fac parte, iar 91% resimt un puternic sentiment de mândrie, apartenență la comunitate și au o percepție pozitivă asupra imaginii corporative și a corectitudinii în cadrul organizației.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.