„Cel mai bun șofer al anului 2024” este de la TBT Logistic

TBT Logistic informează că unul dintre angajații săi, Petrică Mihalache, a fost desemnat „Cel mai bun șofer al anului 2024” la gala Transporeon Summit, desfășurată la istoricul Palat Hofburg din Viena.

Petrică Mihalache

Această competiție europeană, organizată de Transporeon, reprezintă o recunoaștere deosebită a performanțelor remarcabile în sectorul transporturilor, precizează reprezentanții TBT Logistic.

În cadrul ceremoniei de premiere, Petrică Mihalache a subliniat cât de importantă a fost pentru el această schimbare profesională: „A deveni șofer profesionist a fost o mare schimbare pentru mine, dar nu este ceva universal pentru toată lumea. Depinde foarte mult de pasiunea și stilul tău de viață. Îmi doresc în special să-i mulțumesc d-lui Sjaak te Baerts pentru încrederea pe care mi-a arătat-o. Este un sentiment incredibil să fiu recunoscut pentru ceva ce mă pasionează. 

TBT Logistic, cu sedii în Venlo, Brașov și București, oferă servicii de logistică și transport în toată Europa, iar „această recunoaștere este un testament al dedicării echipei și al importanței pe care o acordă șoferilor săi”. Compania „crede cu tărie” că șoferii profesioniști joacă un rol esențial în societate, asigurând continuitatea economiei globale.

„Fără efortul și dedicarea lor, lumea ar stagna. Acest premiu nu doar că onorează contribuția lor inestimabilă, ci subliniază și angajamentul TBT Logistic de a susține excelența în transporturi”, potrivit reprezentanților companiei.

În cuvintele celor de la Trimble, un lider în industria transporturilor „șoferii de camion au responsabilitatea supremă de a menține lumea în mișcare, și dorim să sărbătorim dăruirea și munca lor grea. Recunoașterea realizărilor șoferilor excepționali nu doar că evidențiază eforturile lor, ci inspiră și pe alții din industrie să aspire către excelență.”

„Această recunoaștere internațională consolidează poziția TBT Logistic ca un jucător de top în sectorul transporturilor și reflectă angajamentul companiei de a promova și susține șoferii săi excepționali”, se mai arată în comunicatul transmis redacției.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.