MAN și UTA Edenred dezvoltă împreună MAN SimplePay

MAN Truck & Bus a lansat serviciul digital MAN SimplePay, în cooperare cu UTA Edenred, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de mobilitate din Europa.

MAN și UTA Edenred dezvoltă împreună MAN SimplePay

Noua platformă online simplifică operațiunile clienților de administrare a costurilor și oferă transparență privind costurile de operare a întregii flote.

În viitor, toate cardurile de alimentare și încărcare vor putea fi stocate digital în MAN SimplePay și prioritizate pe vehicule. De asemenea, în prezentarea generală, găzduită pe platforma RIO, vor putea fi văzute costurile zilnice (de exemplu, pentru realimentarea, parcarea și spălarea camioanelor).

Datorită cooperării cu UTA Edenred ca partener pentru carduri de carburant, managerii de flotă pot integra cardurile UTA folosite pentru vehiculele lor în platforma digitală. MAN SimplePay va oferi o prezentare completă a tuturor tranzacțiilor cu cardurile de carburant pentru vehiculul respectiv, indiferent de marcă.

Un element inovator al MAN SimplePay este procesul de plată fără contact. Șoferul poate utiliza MAN Driver App pentru a găsi puncte de interes, precum stații de alimentare, sau să rezerve spații de parcare sau operațiuni de spălare în rețeaua de parteneri TRAVIS Road Services, precum și să efectueze tranzacțiile contactless. Alternativ, aceleași lucruri vor putea fi făcute prin intermediul sistemului de infotainment al camioanelor MAN.

Rețeaua de acceptanță UTA Edenred include aproximativ 85.000 de puncte din 40 de țări. Dintre acestea, 3.500 de stații de alimentare din Germania, Austria, Italia și Belgia suportă deja plățile fără contact ale MAN SimplePay. Alte stații vor fi adăugate în lunile următoare.

În cazul unei defecțiuni, aprobarea automată a costurilor pentru serviciile de reparare, ce poate fi stocată în platforma MAN SimplePay, asigură procesarea accelerată prin MAN Mobile24.

Ionuț PĂDURARU
ionut.paduraru@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.