Hankook, membru GDSO ­

Producătorul de anvelope premium Hankook este membru cu drepturi depline al „Global Data Service Organisation for Tyres and Automotive Components” (GDSO), începând din iulie 2024.

Organizația non-profit internațională promovează standardizarea digitală și schimbul de date mai simplificat în industria auto și a anvelopelor, oferind producătorilor de anvelope și altor organizații din acest lanț valoric acces la sisteme de date specifice industriei. „Schimbul digital de informații privind anvelopele și utilizarea eficientă a acestora se realizează prin intermediul camerei de date GDSO, cu un conector dedicat. Calitatea de membru a Hankook subliniază angajamentul continuu al companiei față de promovarea inovațiilor tehnice din industria anvelopelor”, se arată în comunicatul transmis redacției.

Klaus Krause, vicepreședinte și head of Europe Technical Center în cadrul Hankook: „Devenind membru deplin al GDSO, dorim să oferim contribuția noastră la misiunea organizației, de a seta noi standarde pentru procesarea eficientă a datelor anvelopelor, în era digitală. Aceasta presupune furnizarea de date precise și de încredere, pentru camera de date privind anvelopele”.

Și organizația salută aderarea producătorului premium de anvelope.

Riccardo Giovannotti, secretar general al GDSO: „Cu Hankook, GDSO câștigă încă un partener puternic, care se implică în digitalizarea și sustenabilitatea industriei. Împreună, vom lucra la îmbunătățirea standardelor vizavi de procesarea datelor și la dezvoltarea unor soluții orientate spre viitor”.

Global Data Service Organisation for Tyres and Automotive Components (GDSO) este o organizație non-profit internațională, înființată în ianuarie 2022, cu următoarele obiective:

• Standardizarea datelor anvelopelor și definirea de soluții pentru schimbul și accesul la aceste date;

• Dezvoltarea de soluții pentru accesul online la date privind anvelopele;

• Crearea unui serviciu web la nivel mondial, pentru simplificarea accesului la date pentru părțile interesate;

• Promovarea utilizării serviciilor GDSO față de producătorii de anvelope și părți interesate externe;

• Reprezentarea membrilor față de organizații/entități externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.