Congresul Naţional ITS Romania 2014

Sub motto-ul „15 years – The way to move“ („15 ani – Cum se transportă“), Congresul Naţional ITS va avea loc în perioada 30-31 octombrie 2014, la Bucureşti, acesta având ca scop utilizarea ITS (Sisteme Inteligente de Transport) ca soluţie principală pentru a oferi sisteme şi servicii pentru toate ramurile transporturilor.

Având în spate 15 ani de experienţă în parteneriate naţionale şi europene, ITS a creat o piaţă valoroasă şi atractivă în România. Evenimentul este organizat de Universitatea Politehnică Bucureşti şi ITS Romania sub patronajul Guvernului României, prin intermediul Ministerului Transporturilor. Congresul este principala platformă de schimb de informaţii şi cunoştinţe pentru mediul academic şi industrie, furnizorii de tehnologie şi utilizatori, iniţiativele naţionale şi europene şi este planificat a fi cel mai mare eveniment din Europa de Est de acest gen. Evenimentul se va desfăşura în sediul Bibliotecii Centrale a Universităţii Politehnica din Bucureşti, aflat pe Splaiul Independenţei, nr. 313.

Desfăşurarea evenimentului

Congresul este organizat pe sesiuni în care se vor desfăşura prezentările orale ale lucrărilor, va exista o zonă de poster şi, pe lângă acestea, în cadrul evenimentului vor avea loc expoziţii şi vizite tehnice. Membrii Comitetului de Program sunt experţi europeni şi naţionali şi profesionişti binecunoscuţi din mediul academic, industrie şi guvern şi vor asigura un standard ridicat al lucrărilor Congresului, lucrări ce vor fi publicate în întregime în Buletinul Ştiinţific al Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.