Camioanele electrice MAN vin în standard cu pachetul DigitalServices

La cumpărarea unui camion electric MAN eTGX sau eTGS, clienții vor primi în standard pachetul MAN DigitalServices, fără costuri suplimentare timp de 5 ani.

Camioanele electrice MAN vin în standard cu pachetul DigitalServices

Cu pachetul integrat de servicii digitale, MAN Truck & Bus își ajută clienții de camioane electrice să pornească pe drumul spre electromobilitate. Alături de servicii consacrate, precum Geo, Timed, Compliant M și Perform, din pachet mai fac parte și servicii noi, personalizate pe cerințele flotelor de camioane electrice: MAN eManager și MAN SmartRoute.

Serviciul MAN ServiceCare S era oricum gratuit, iar aplicația MAN Driver App se poate descărca fără costuri. În plus, serviciul de încărcare MAN Charge&Go, ce include un card de încărcare, poate fi rezervat gratuit, costurile de încărcare fiind facturate în funcție de consum.

MAN DigitalServices sunt perfect armonizate atât cu tehnologia diesel, cât și cu cea electrică. Serviciile existente au fost extinse pentru a include funcții specifice camioanelor electrice. De exemplu, serviciul Perform include o analiză detaliată a consumului de energie și include funcții utile ce permit monitorizarea prizelor de putere și sistemelor de aer condiționat electrice.

Serviciile noi, dezvoltate special pentru camioanele electrice (MAN eManager, MAN SmartRoute și MAN Charge&Go), vor fi disponibile de la mijlocul anului 2025.

Ionuț PĂDURARU
ionut.paduraru@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.