Cefin a livrat 8 autobuze noi către ETA Vâlcea

Regia autonomă de transport din Vâlcea a achiziţionat primele 8 autobuze Golden Dragon din România.

Contractul de furnizare a fost semnat la finele lunii mai, în urma câştigării licitaţiei organizate de compania de transport public local. Acest lucru s-a întâmplat la mai puţin de jumătate de an după încheierea contractului de reprezentare oficială în România a mărcii Golden Dragon.

Desfăşurare de forţe

La întâlnire au participat Emilian Frâncu (primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea), oficiali locali, Ion Popescu (directorul general ETA), reprezentanţi ai Cefin, printre care şi Stefano Albarosa, director general Cefin Trucks, Excelenţa Sa Huo Yuzhen, ambasador al Republicii Chineze în România, şi Li Ming, consilierul Ambasadei Chineze. Conferinţa de presă desfăşurată chiar pe platforma ETA Vâlcea s-a încheiat cu un tur al celor 8 autobuze prin centrul oraşului. Licitaţia a fost organizată pentru a înnoi parcul existent, uzat atât moral cât şi fizic, iar valoarea integrală de achiziţie este de 5.629.000 lei, noile autobuze urmând să înlocuiască mijloacele existente de transport în comun.

Caracteristicile noilor „vedete“

Autobuzele Golden Dragon sunt prevăzute cu 29 de locuri pe scaune, cu un spaţiu pentru scaun cu rotile şi o rampă manuală pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi, fiind garantate de către producător pentru o utilizare îndelungată în condiţii optime. Autobuzele au o perioadă de garanţie de 3 ani şi o durată de funcţionare de 12 ani, dintre care 8 ani de utilizare fără reparaţii generale. Modelul XML6125CL produs de Golden Dragon, cu podea 100% coborâtă, este echipat cu un motor Cummins de tip Euro V, cuplat la o transmisie ZF Ecomat. Autobuzul este produs la standarde europene şi a câştigat foarte rapid încrederea achizitorilor specializaţi europeni. Modele similare produse de Golden Dragon circulă deja în oraşe importante din Italia, Germania şi Finlanda, ţări în care respectarea standardelor de siguranţă a pasagerilor a fost dintotdeauna o preocupare foarte importantă. Resursele producătorului chinez angrenate în dezvoltarea acestui autobuz sunt impresionante, astfel încât rezultatul este pe măsură în toate aspectele, pornind de la protecţia anticorozivă prin procedeul de cataforeză, până la alegerea culorilor şi finisajelor interioare, scaunele pentru modelul livrat la Vâlcea, spre exemplu, fiind cu velur. Experienţa de călătorie promisă de către cei de la Golden Dragon va fi în siguranţă, confort şi relaxare. Începând cu octombrie 2012, Cefin Trucks a devenit importatorul oficial în România al acestei mărci. „Reprezentarea oficială a produselor Golden Dragon este una dintre acţiunile de lărgire a portofoliului de mărci distribuite de Cefin, în linie cu strategia noastră de a oferi o dimensiune multibrand vânzării de vehicule comerciale. Experienţa noastră de aproape 10 ani în vânzarea de vehicule pentru transport persoane, atât destinate transportatorilor publici, cât şi celor privaţi, şi-a spus cuvântul în derularea acestui contract. Suntem mereu aproape de clienţii noştri şi ne bucurăm întotdeauna atunci când produsele noi pe care le propunem trec «testul pieţei», primind girul clienţilor noştri“, a declarat Stefano Albarosa, director general Cefin Trucks.

Ion Popescu, director ETA Vâlcea:

„Din fericire pentru noi, autobuzele sunt unele care circulă şi în alte ţări din Europa. Dacă sunt bune pentru Germania, Italia sau Finlanda, sigur că sunt bune şi pentru România. Aceste autobuze au motoare Cummins (din Marea Britanie), iar cutia de viteze, şasiul, dar şi alte componente sunt produse în Europa.“

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.