FOTO. Noile VW Transporter și Caravelle

Primele fotografii ale noului VW Transporter și Caravelle dezvăluie vehicule inovatoare și versatile destinate profesioniștilor.
Continuând ceea ce s-a început cu ID. Buzz și Multivan, noile vehicule Transporter completează cea mai recentă gamă de autoutilitare Volkswagen cu noi modele de furgonete, în diferite carosari precum van, Kombi, cu obloane și Caravelle, disponibile cu propulsie diesel, hibrid plug-in sau electrică. 

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat primele fotografii cu noul Transporter. Fiecare detaliu tehnic și funcție a fost îmbunătățită în comparație cu predecesorul său, anunță producătorul. Noua generație oferă mai mult spațiu, mai multă sarcină utilă, mai multă capacitate de remorcare și mai multă eficiență. A fost păstrat designul distinctiv al Transporterului dar transformat și pregătit pentru o nouă eră.

A șaptea generație de Transporter va fi lansată în trei variante de caroserie (Kombi, furgonetă cu panou și platformă) și, de asemenea, și Caravelle (transport de pasageri). Motoarele – diesel, hibrid plug-in și electric -, sunt de ultimă generație iar tracțiunea integrală este disponibilă opțional.

Nu a existat niciodată o gamă atât de largă de utilitare oferite: cu noile Transporter și Caravelle, emblematicele ID. Buzz și ID. Buzz Cargo, versatilul Multivan și noul California bazat pe Multivan, Volkswagen Commercial Vehicles are utilitara ideală pentru fiecare client.

Primele fotografii ale van-ului de generația a șaptea arată o versiune emblematică de Caravelle echipare Style și o versiune robustă de PanAmericana.

Noul Transporter

Gama de modele: Volkswagen Commercial Vehicles oferă noul Transporter ca furgonetă cu panou (compartiment de încărcare pentru transportul de mărfuri), van Plus (compartiment de încărcare cu al doilea rând de scaune pentru transportul combinat de mărfuri și persoane), Kombi (pentru transportul de persoane) și ca variantă cu cabină dublă (platformă cu ampatament lung). Versiunile Kombi și van sunt disponibile opțional cu acoperiș înalt și ampatament extins.

Cu cele nouă locuri, Caravelle, mai exclusivistă dintre versiuni, a fost dezvoltată pentru transportul comercial de pasageri – un vehicul ideal pentru shuttle sau taxi de mare capacitate. Volkswagen Vehicule Comerciale va oferi Caravelle ca versiune entry-level, Life sau Style. Caravelle este disponibil și cu ampatament extins. O altă versiune, PanAmericana, este un model iconic. Cu designul său robust, gata pentru orice tip de teren, și detaliile exclusive de echipare, acest Bulli atemporal va fi disponibil având la bază a șaptea versiune de Transporter sau Caravelle.

Gama de propulsie disponibilă a fost extinsă semnificativ odată cu debutul noilor van-uri. Pe lângă cele mai recente motoare turbodiesel (TDI), ambele modele vor fi disponibile atât cu propulsie hibrid plug-in, cât și cu propulsie complet electrică.

Sunt disponibile trei variante de putere pentru motorul TDI: 81 kW (110 CP), 110 kW (150 CP) și 125 kW (170 CP).
Noul sistem de propulsie hibrid plug-in (eHybrid), cu o putere a sistemului de 171 kW (232 CP), poate fi deja comandat.
Trei unități electrice cu puteri de 100 kW (136 CP), 160 kW (218 CP) și 210 kW (286 CP) și o capacitate netă a bateriei de 64 kWh vor urma în curând. În plus, va exista o versiune electrică cu putere redusă și o baterie mai mică pentru transportul urban de livrare.

Modelele TDI și eHybrid sunt dotate cu tracțiune față. Sistemul de tracțiune integrală 4MOTION este disponibil opțional pentru versiunile TDI de la 110 kW. Modelele complet electrice au tracțiune spate; o versiune cu tracțiune integrală este, de asemenea, planificată aici pentru o dată ulterioară. TDI de 125 kW este echipat standard cu o cutie de viteze automată cu opt trepte; această cutie de viteze este disponibilă și ca opțiune pentru TDI de 110 kW. O cutie de viteze automată este obligatorie pentru modelele plug-in hybrid și electrice.

Pre-comenzile sunt deschise.

Mai multe, în numărul de august al revistei ZIUA CARGO.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.