Goodyear a lansat gamele de anvelope EQMAX și EQMAX ULTRA

Goodyear anunță lansarea celor mai noi anvelope premium pentru camioane, Goodyear EQMAX și EQMAX ULTRA, adecvate pentru o gamă largă de aplicații, de la distanțe lungi până la rute interregionale.

Goodyear a lansat gamele de anvelope EQMAX și EQMAX ULTRA

În funcție de dimensiune, noile anvelope Goodyear EQMAX și EQMAX ULTRA sunt fabricate în proporție de până la 55% din materiale sustenabile. Noul compus al benzii de rulare oferă un kilometraj îmbunătățit cu până la 20% și o rezistență la rulare mai redusă cu până la 6%, față de modelele predecesoare.

Anvelopele EQMAX și EQMAX ULTRA sunt proiectate pentru a putea echipa și camioanele electrice, având o capacitate de încărcare mai mare decât anvelopele convenționale de aceleași dimensiuni.

Gama Goodyear EQMAX, cu modelele EQMAX S (direcție) și EQMAX D (axa motrică), oferă performanțe echilibrate pentru autostrăzi și drumuri secundare, fiind adaptabilă la diverse condiții de condus.

Gama Goodyear EQMAX ULTRA se adresează celor ce prioritizează consumul și reducerea emisiilor. Gama include modelele EQMAX S ULTRA (direcție), EQMAX D ULTRA (axa motrică) și EQMAX T ULTRA (remorci), optimizate pentru utilizarea pe autostradă. Întreaga gamă EQMAX ULTRA (toate dimensiunile și pozițiile) are rating A pentru consumul de carburant.

Ionuț PĂDURARU
ionut.paduraru@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.