IAA 2024: IVECO lansează noua gamă S-eWay Rigid

IVECO a lansat la IAA 2024 gama de autoșasiuri electrice IVECO S-eWay Rigid, proiectată pentru aplicații urbane și regionale fără emisii.

IAA 2024: IVECO lansează noua gamă S-eWay Rigid

IVECO S-eWay Rigid împarte platforma cu gama de autotractoare electrice S-eWay, împrumutând și noutățile introduse la nivelul cabinei de generația MY24. În plus, în proiect au fost implicați și carosieri, asigurând ușurința montării suprastructurilor (distribuție, construcții, aplicații municipale sau specializate).

Clienții pot opta între versiuni 4×2 sau 6×2 și diferite suspensii, cabine și ampatamente pentru a crea vehiculul perfect pentru nevoile lor. S-eWay Rigid poate tracta și o remorcă, cu greutăți ale combinației de până la 44 de tone.

IAA 2024: IVECO lansează noua gamă S-eWay Rigid

Se pot alege variante cu 4, 5 sau 7 pachete de baterii Microvast, cu o capacitate de 70kWh fiecare, pentru o capacitate totală de 280, 350 sau 490 kWh. Bateriile pot fi poziționate conform cerințelor carosierilor, inclusiv pe o singură parte.

Cu 7 pachete de baterii, autonomia poate fi de până la 400 km. Bateriile pot fi încărcate la puteri de până la 350 kW, cu ajutorul unui conector CCS 2 montat pe partea stângă a vehiculului. La putere maximă, o încărcare de mai puțin de 45 de minute poate recâștiga o autonomie de 200 km.

IAA 2024: IVECO lansează noua gamă S-eWay Rigid

IVECO S-eWay Rigid este propulsat de o axă electrică cu două motoare, produsă de FPT Industrial, ce dezvoltă o putere continuă de 480 kW și un cuplu de 1.800 Nm.

S-eWay oferă trei tipuri de prize de putere: de voltaj redus (de exemplu, pentru lifturi spate), ePTO de voltaj înalt (pentru transport frigorific, putere de până la 20 kW) și Mech
ePTO (mecanic sau hidraulic, până la 60 kW putere continuă, pentru colectare de deșeuri, manipulare de containere, macarale și suprastructuri basculabile).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.