Grupul TRATON anunță obiective ambițioase pentru perioada 2024-2029

TRATON GROUP, din care fac parte și producătorii europeni MAN și Scania, a anunțat că vrea să își crească veniturile din vânzări cu 20-40%, până în 2029.

Grupul TRATON anunță obiective ambițioase pentru perioada 2024-2029

Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului Capital Markets Day 2024 din Munchen, în care grupul și-a prezentat obiectivele pe termen mediu.

Pentru 2029, TRATON estimează o marjă de profit între 9 și 11%. Prognoza pentru anul fiscal 2024 este între 8 și 9%. În plus, TRATON vrea să achite complet datoriile financiare ale afacerii industriale în această perioadă.

„Grupul face progrese excelente cu strategia TRATON Way Forward. Recent am atins o nouă bornă în cooperarea dintre mărcile noastre. Părți semnificative din departamentele de cercetare și dezvoltare ale mărcilor noastre sunt combinate într-o organizație multi-brand. În plus, mărcile noastre sunt pregătite pentru viitor, prin investițiile în electrificarea vehiculelor comerciale. Pentru următorii 5 ani, am identificat vectori suplimentari de creștere în piețele existente”, a declarat Christian Levin, CEO al TRATON GROUP.

Principalii vectori de creștere vizați sunt piețele din America de Nord și Asia, serviciile și utilizarea sistemului modular TRATON pentru toate mărcile grupului.

Ionuț PĂDURARU
ionut.paduraru@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.