REE Automotive livrează o platformă polivalentă

REE Automotive, cu centre de producție în SUA și Marea Britanie, a lansat platforma P7-S, care poate fi personalizată cu diferite detalii, precum poziția șoferului, bateriile, ampatamentul și consola spate.

Soluția tip skateboard pare a nu avea limită de aplicații.

Șasiul a fost creat de REE Automotive, în colaborare cu ceea ce compania spune că este o „flotă de curierat lider”, concepută pentru a crește eficiența livrării și pentru a îmbunătăți gestionarea flotei.

P7-S face parte din programul P7 al companiei, ceea ce înseamnă că orice carosier auto își poate dezvolta propriile vehicule electrice construite individual, cum ar fi dube, camioane și alte vehicule electrice specifice anumitor destinații.

Șasiul P7-S poate fi livrat cu o cabină certificată P7-C, despre care compania spune că este eligibilă pentru credite fiscale federale din SUA și stimulente de stat.

Mai multe detalii tehnice nu au fost comunicate, probabil deoarece fiecare carosier o poate configura după cum are comanda beneficiarului final.

Stilul acesta de construcție este foarte posibil să se dezvolte și în Europa, deși aici este birocrația cea mai mare legată de omologare și înmatriculare, așa că lucrurile vor evolua mult mai lent.

Dan ATHANASIU
dan.athanasiu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.