Dr. Max, chiriaș în ELI Park Iași

ELI Parks a anunțat extinderea operațiunilor Dr. Max România în cadrul ELI Park Iași, consolidând un parteneriat pe termen lung între cele două companii.

Noul proiect va include un depozit de 10.500 mp și 1.300 mp de spații de birouri.

Amplasat aproape de granița cu Republica Moldova, dar acoperind și regiunea de Nord-Est a României, ELI Park Iași oferă o locație ideală pentru afaceri care caută acces facil atât la piețele regionale, cât și la cele internaționale. Locația asigură, de asemenea, acces ușor la principalele noduri de transport, Aeroportul Iași fiind la doar 20 de minute de mers cu mașina. ELI Park Iași oferă conexiuni eficiente către centrul orașului Iași în 15 minute și către centura orașului în doar 2 minute de mers cu mașina, potrivit unui comunicat transmis redacției.

„Amplasarea strategică a ELI Park Iași, alături de angajamentul nostru de a oferi infrastructură de top și servicii de suport, asigură faptul că Dr. Max România poate prospera și își poate atinge obiectivele de business. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să obținem succes împreună”, conform reprezentanților ELI Parks.

La rândul lor, reprezentanții Dr. Max România spun că această locație strategică se aliniază perfect cu planurile de extindere ale companiei, întărind angajamentul ei de a furniza soluții farmaceutice cu precizie și fiabilitate.

Sorin David, supply chain director Dr. Max România: „Relocarea depozitului nostru din Iași reprezintă un pas important în strategia noastră de dezvoltare continuă și decizia fost luată cu scopul de a ne îmbunătăți capacitatea logistică și de a răspunde mai prompt și mai eficient solicitărilor pacienților și partenerilor noștri. Prin această decizie, ne consolidăm infrastructura și ne asigurăm că putem susține creșterea volumului de operațiuni, menținând totodată standardele înalte de calitate și siguranță care ne definesc activitatea.Această investiție strategică este parte integrantă a viziunii noastre pe termen lung de a rămâne un partener de încredere și de a ne dezvolta constant, pentru a anticipa și satisface nevoile în continuă evoluție ale pieței. Mutarea în acest nou depozit reprezintă o nouă etapă în parcursul nostru de creștere și ne reafirmă angajamentul de a continua să investim în infrastructură și inovație, pentru a oferi soluții logistice de top și a ne sprijini pacienții și partenerii într-un mod cât mai eficient și profesionist”.

„Decizia Dr. Max România de a-și extinde operațiunile în cadrul ELI Park Iași întărește angajamentul ELI Parks de a facilita creșterea afacerilor în regiune. Prin desemnarea ca clădiri de Clasa A, ELI Parks se asigură că afacerile din parcurile noastre beneficiază de cele mai înalte standarde de calitate, design și funcționalitate. ELI Park Iași nu semnifică doar un nou punct de reper pentru ELI Parks, ci subliniază și dedicarea companiei de a oferi business-urilor un mediu industrial adaptabil, sustenabil și orientat spre viitor”, au mai spus reprezentanții dezvoltatorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.