GEFCO și BERGE se asociază

GEFCO și BERGE se asociază pentru a deveni lider de piață în furnizarea de servicii logistice pentru vehicule finite în Spania. Acest anunț vine după ce Comisiile Europene au aprobat parteneriatul dintre cei doi giganți ai logisticii automobilelor. Noua companie, BERGE GEFCO, va pune la dispoziție peste 3 milioane de m2 pentru depozitarea a peste 120.000 de vehicule, alături de o flotă de 700 de tiruri, 100 de vagoane și 40.000 m2 de spațiu de atelier.

BERGE GEFCO S.R.L. (www.berge-gefco.com), noua companie deținută 50-50 de către cei doi parteneri, a devenit operațională din 2 ianuarie 2019 și va deveni un lider dinamic în piața de logistică a vehiculelor finite din Spania.

Prin reunirea aptitudinilor, experienței și a resurselor celor doi parteneri, BERGE GEFCO va dezvolta transportul și capacitatea de depozitare oferită clienților. Colaborarea aduce un plus de valoare pentru clienții din Spania, care este deja una dintre cele mai mari piețe la nivel mondial, cu peste 3 milioane de vehicule produse anual. Clienți vor beneficia de 3.4 milioane de m2 de spațiu de depozitare în depozite și porturi pentru stocarea a 120.000 de vehicule, cu o flotă de peste 700 de tiruri și 100 de vagoane pentru toate nevoile din zona de transport.

“Asocierea va întări poziția noastră de lider pe piața logisticii automobilelor. Noua companie va fi bine poziționată, cu posibilitatea să anticipeze nevoile pieței într-un context foarte dinamic și să dezvolte soluții inovatoare adaptate nevoilor clienților, partenerilor și angajaților’’, a declarat Luc Nadal, CEO la GEFCO.

Jaime Gorbeña, președinte BERGÉ y COMPAÑÍA, a declarat: „Suntem foarte bucuroși că am primit undă verde pentru a începe operațiunile și a semna această alianță cu GEFCO. Suntem convinși că, pe lângă îmbunătățirea poziției noastre de lider în piața logisticii vehiculelor finite, vom putea stimula creșterea în sector cu servicii inovatoare bazate pe expertiza însumată a ambelor companii.’’

Noi servicii gândite să întâmpine nevoile pieței în continuă dezvoltare

BERGE GEFCO va oferi un portofoliu vast de soluții logistice actualilor clienți ai celor două companii partenere, ceea ce le permite să gestioneze mai eficient perioadele intense de activitate și să beneficieze de resurse dedicate. Pentru a răspunde nevoilor tot mai mari de viteză și calitate, compania nou formată se va concentra puternic pe inovare, pentru a dezvolta soluții care să corespundă nevoilor operaționale.

Noua companie va acoperi întreaga plajă de servicii logistice oferite atât pentru autovehicule noi cât și la mâna a doua. Mai mult, pe segmentul de automobile second-hand, aceasta va fi unicul furnizor capabil să ofere servicii logistice și comerciale bazându-se pe resurse proprii. Soluțiile oferite producătorilor auto, companiilor de leasing și distribuitorilor vor include transportul, depozitarea, serviciile tehnice, inspecțiile, recondiționarea, livrarea, tranzacționarea, managementul vânzărilor (online, prin licitație și export), precum și administrarea flotei auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.