1 din 5 sportivi vor zbura cu Air France la competițiile de la Paris

Air France este pregătită să primească lumea la Jocurile Olimpice și Paralimpice Paris, unde va transporta 1 din 5 sportivi.

Operatorul aerian va deschide un spațiu dedicat la Palais de Tokyo (27 iulie – 11 august) și SPOT24 (28 august – 8 septembrie), pentru a prezenta cele mai bune oferte și servicii ale sale.

Air France se așteaptă să transporte, în această vară, 15% dintre sportivii olimpici, 35% dintre paralimpici și 13% dintre membrii „familiei olimpice”, provenind în principal din Brazilia, Statele Unite, Italia și Japonia, dar și până la 125.000 de clienți pe zi, echivalent cu volumele din vara anului 2019. Vârfurile de trafic vor fi înainte și după ceremoniile de deschidere și închidere a Jocurilor Olimpice. 

Air France a efectuat peste 2.000 de angajări, în 2023, inclusiv 500 de piloți și 400 de mecanici pe contracte permanente, iar compania a suplimentat echipele cu peste 1.000 de angajări sezoniere (800 de însoțitori de bord și 250 de personal la sol).

De asemenea, Air France va transporta de 10 ori mai multe bagaje de mari dimensiuni și echipamente sportive în zilele de vârf de călătorie, oferind facilități dedicate de check-in și manipulare a bagajelor pentru echipamente sportive și scaune cu rotile.

Restaurant Air France, deschis la Palais de Tokyo iîntre 27 iulie – 11 august

Air France invită pe toată lumea să exploreze lumea sa în cadrul Palais de Tokyo, o instituție culturală pariziană faimoasă, situată aproape de locurile care găzduiesc multe evenimente sportive, precum Grand Palais Ephémère, Turnul Eiffel și esplanada des Invalides. Între două competiții sau în timpul unei vizite în capitala Franței, vizitatorii de toate vârstele vor putea accesa gratuit acest spațiu de peste 850 mp dedicat companiei și se vor putea plimba în voie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.