AnimaWings: 6 rute noi, din toamnă

AnimaWings va lansa în toamnă șase rute noi, cu aeronave Airbus 220-300 achiziţionate de compania aeriană chiar în acest an. Biletele au fost puse în vânzare.

Din 15 septembrie, utele interne includ zboruri între: București-Cluj Napoca, momentan 5 frecvențe săptămânale, de luni până vineri; București-Iași, momentan 9 frecvențe săptămânale, 2 zboruri pe zi, luni, miercuri și vineri, iar marți, joi și duminică – un zbor pe zi; București-Oradea, momentan 6 frecvențe săptămânale, zboruri zilnice, cu excepția zilei de sâmbătă, Tarifele încep de la 25 euro/sens, cu toate taxele incluse.

Pe rutele internaționale, au fost introduse zboruri între: București-Larnaca, momentan cu 3 frecvențe săptămânale, în zilele de luni, miercuri și vineri; București-Paris CDG, momentan 6 frecvențe săptămânale, zboruri zilnice, cu excepția zilei de sâmbătă, Tarifele pornesc de la 57 euro/sens, cu toate taxele incluse.

Totodată, de la 1 octombrie, operatorul aerian va lansa o cursă regulată Bucureşti-Stockholm, cu trei zboruri pe săptămână, iar aeronavele vor ateriza pe Aeroportul Stockholm Arlanda.  Costul biletelor pe această rută începe de la 73,74 euro (ARN-OTP), respectiv 81,3 euro (OTP-ARN), cu toate taxele incluse.

„După achiziţia integrală a companiei AnimaWings, ne urmărim ambiţia de a deveni cea mai importantă companie aeriană românească, punând la dispoziţia clienţilor noştri rute interne şi internaţionale pe care şi le doreau de multă vreme şi oferindu-le zboruri confortabile, la preţuri accesibile, cu aeronave de ultimă generaţie”, a declarat Marius Pandel, acţionar Animawings.

AnimaWings, companie aeriană 100% românească, este deţinută de fraţii Cristian şi Marius Pandel, fondatorii Christian Tour, parte a Memento Group, a fost inaugurată în 2020. Compania aeriană îşi va mări flota în acest an cu două avioane de tip Airbus A220-300, iar în următorul an cu încă 4 aeronave, dintr-un plan total de achiziţii de 12 aeronave de acest tip.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.