Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024-expoziție, conferință

Expoziția și Conferința Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024 va avea loc, în perioada 2-4 iulie, la Hotel Del Mar Mamaia.

Găzduit de Portul Constanța, în parteneriat cu colaboratorii săi Trans-Caspian International Transport Route (TITR) și TIC4.0, acest eveniment de trei zile are ca scop creșterea comerțului și investițiilor internaționale de-a lungul coridorului comercial Marea Neagră și Marea Caspică, reunind peste 300 de oficiali guvernamentali influenți, lideri din industrie, academicieni și factori de decizie în achiziții din întreaga lume.

Programul Conferinței include 30 de vorbitori, care vor aborda probleme și provocări esențiale în comerțul și investițiile globale și regionale.

Participanții vor avea ocazia de a interacționa cu expeditori de top, proprietari de mărfuri, importatori/exportatori, linii de transport maritim, expeditori de mărfuri, companii de logistică, porturi, companii de operare a terminalelor, operatori feroviari și furnizori de echipamente și servicii portuare din țările de-a lungul coridorului Marea Neagră și Marea Caspică.

În plus, evenimentul va prezenta 35 de expozanți și branduri, oferind numeroase oportunități de networking cu factorii de decizie într-un mediu propice întâlnirilor față în față.

Pentru mai multe informații și detalii despre înregistrare, vizitați Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.