Bosch produce propulsoare pentru biciclete

Performance Line CX se mândrește, acum, cu o putere maximă de 600 W, un cuplu de 85 Nm și un suport de până la 340%.

Bosch nu produce biciclete dar propulsoare da.

Pentru stocarea energiei, Bosch a dezvoltat PowerTube 800, care este personalizat pentru noua Performance Line CX. La aproximativ 205 Wh/kg, bateria are cea mai mare densitate de energie din portofoliu.

Alternativ, este disponibil PowerTube 600 ceva mai mic. Numerele din numele produsului reprezintă Wh. Bosch afirmă că ambele baterii folosesc celule de baterie cu o densitate de energie optimizată și o carcasă din aluminiu nou dezvoltată.

Pasionații de eMTB, de exemplu, pot folosi două PowerTube 800 pentru a atinge o capacitate totală de 1.600 Wh.

Producătorul promite, de asemenea, o reglare mai precisă. Acest lucru este posibil printr-o interpretare îmbunătățită a mai multor senzori de înaltă performanță care măsoară cu precizie aportul pedalei – de peste 1.000 de ori pe secundă.

Mai exact, tehnologia include un senzor de cadență de înaltă rezoluție, tehnologie de măsurare a cuplului și senzori inerțiali care măsoară vitezele de translație și rotație în șase dimensiuni recunoscând unghiurile de înclinare și declinare, precum și vibrațiile.

eMTB-ul știe cât de abruptă este panta și oferă suport optim. În plus, producătorul menționează performanța de frânare optimizată „Bosch eBike ABS Pro” și un nou ajutor de pornire în deal.

Dan ATHANASIU
dan.athanasiu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.