Caravana Test & Drive Scania 2024

Scania România îi invită pe toți proprietarii de business, transportatorii și pasionații de transport pe distanțe lungi din România să participe la Caravana Scania 2024, cel mai așteptat eveniment al anului.

Precizările transmise ZIUA CARGO.

Pentru aproape 2 luni, 15 orașe parcurse și o mulțime de povești de împărtășit, Scania România vă cheamă între 20 mai și 4 iulie 2024 să fiți parte a acestei aventuri de la București, Craiova, Pitești, Constanța, Brașov, Iași, Bacău, Suceava, Sibiu, Cluj-Napoca, Bistrița, Maramureș, Oradea, Arad și până la Caraș-Severin.

Campanie SUPER specială pentru maximizarea eficienței operaționale

Scania SUPER se remarcă prin performanțe excepționale și o serie de avantaje financiare considerabile. Cu o rată fixă competitivă de doar 1.550 de euro în primul an de leasing*, camionul devine o opțiune atrăgătoare pentru operatorii din domeniul transportului.

Oferta include și Super Service Package la doar 49 de euro pe lună, asigurând întreținerea și reparațiile necesare pentru menținerea vehiculului în condiții optime de funcționare. Pentru a oferi un nivel suplimentar de protecție, asigurările CASCO sunt disponibile la un avantajos 0.99%.

Mai mult decât atât, SCANIA SUPER vine echipat cu FMS – un pachet complet pentru 2 ani, care asigură o gestionare eficientă a flotei și o monitorizare constantă a performanței vehiculului.

Ofertă este disponibilă până pe 10 iulie 2024, cu condiția semnării contractului și obținerii aprobării financiare înainte de această dată.

Test & Drive la bordul câștigătorului Green Truck 2024

Caravana Scania 2024 deschide o oportunitate deosebită pentru participanți prin programul Test & Drive. Toți cei care vor fi prezenți pot avea șansa de a se urca la bordul câștigătorului Green Truck Award 2024, un vehicul emblematic din gama Scania, care se remarcă prin eficiența sa excepțională și contribuția sa semnificativă la promovarea sustenabilității în transportul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.