DEICHMANN își extinde operațiunile, în ELI Park București

DEICHMANN, cel mai mare retailer de încălțăminte din Europa, a semnat un contract de închiriere pentru 20.000 mp, în ELI Park București.

Această închiriere strategică va servi drept centru internațional de distribuție al DEICHMANN în Regiunea CSEE, iar compania va utiliza un concept intralogistic automatizat (bandă transportoare).

Spațiul nou-închiriat include 1.050 mp pentru birouri și zonelor sociale, oferind un mediu ideal pentru funcțiile lor administrative și de sprijin pentru angajați. Acest echilibru între spațiul industrial și cel de birouri asigură faptul că DEICHMANN își poate gestiona eficient operațiunile logistice și de afaceri dintr-o singură locație centralizată.

„Suntem încântați să primim DEICHMANN la ELI Park București. Decizia lor de a înființa un centru internațional de distribuție la noi subliniază avantajele strategice pe care locația și infrastructura noastră le oferă companiilor de top din sectoarele de retail și e-commerce”, potrivit reprezentanților ELI Parks.

Contractul de închiriere pe 7+3 ani reflectă angajamentul pe termen lung al DEICHMANN față de regiune și încrederea lor în ELI Park București ca partener strategic. Proximitatea locației față de rețelele majore de transport, împreună cu infrastructura sa, o fac o alegere ideală pentru companiile care doresc să își îmbunătățească capacitățile logistice și rețeaua de distribuție

„DEICHMANN Logistică se îmbarcă într-un nou capitol interesant, cu un accent sporit pe furnizarea excelenței pe piețele din România, Bulgaria și Turcia, precum și pe sprijinirea partenerului nostru valoros de franciză, care operează în prezent magazine în Africa și Orientul Mijlociu. Acest proiect va consolida operațiunile noastre în regiunea Europei Centrale și de Sud-Est, poziționându-ne pentru o creștere susținută în anii următori. Suntem încântați să ne aliniem operațiunile cu rețeaua extinsă DEICHMANN și suntem mândri să ne înființăm propriul centru de distribuție independent. Soluția personalizată pentru depozitul nostru reflectă angajamentul și expertiza remarcabile ale echipei noastre, împreună cu eforturile dedicate ale ELI Parks și CBRE. Apreciem cu adevărat concentrarea și determinarea lor în realizarea acestui proiect”, a declarat Ruxandra Frunzetti, director general pentru DEICHMANN Logistică.

„Alegerea Eli Parks 3.3 a fost rezultatul unei analize minuțioase și complete a pieței, incluzând 14 locații de la 10 dezvoltatori și cântărind multe cerințe specifice ale clientului pentru a găsi cea mai bună soluție pentru DEICHMANN Logistică. Proiectul personalizat oferă eficiența și flexibilitatea necesare pentru a susține extinderea lor în regiunea noastră. Le mulțumim partenerilor noștri de la Eli Parks pentru deschiderea lor de a răspunde tuturor nevoilor clienților noștri și le mulțumim celor de la DEICHMANN pentru încrederea lor și pentru colaborarea fructuoasă. Vom continua cu plăcere să le urmărim dezvoltarea în noua lor casă”, a adăugat Călin Badea, consultant Industrial & Logistică la CBRE.

ELI Park Bucharest continuă să atragă chiriași de top, consolidându-și reputația de principal hub industrial și logistic din regiune. Cu această ultimă închiriere, parcul este pregătit să devină un jucător central în lanțul de aprovizionare pentru comerțul electronic și distribuția cu amănuntul în Europa de Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.