Depistat în timp ce efectua ilegal transport public de persoane

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat, în 10 octombrie în jurul orei 09:20, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Găneasa, în timp ce desfășura în mod ilegal transport de persoane.

Oamenii legii au mers la sigur: existau informații că persoana în cauză ar efectua transport public de persoane fără a fi autorizat în acest sens.

În momentul solicitării documentelor, conducătorul autoturismului a aruncat documentele pe carosabil și a ieșit din autoturism, sărind în râul Olt. La fața locului au fost chemate un echipaj de pompieri, cu o barcă pneumatică pentru aducerea la mal a bărbatului, precum și un echipaj al ambulanței, pentru acordarea primului-ajutor.

„În urma evenimentului, bărbatul a fost extras din apa râului Olt și nu a necesitat ingrijiri medicale, refuzând să fie transportat la o unitate spitalicească. Conducatorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de utilizare a autoturismului, pentru 6 luni”, transmite Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.