Depozitele Virtuale Vindem-Ieftin vin în sprjinul sinistraților

Depozitele Virtuale Vindem-Ieftin vin în sprjinul familiilor afectate de inundații în județul Galați: compania renunță la adaosul comercial pentru toate materialele de construcții achiziționate de la cei peste 300 de producători și importatori parteneri și ajută la reconstruirea locuințelor distruse de ape. Peste 7.000 de locuințe au fost afectate de inundațiile recentei, iar mii de persoane se află în pericol de a nu avea un adăpost la venirea iernii. 

„Nu putem sta deoparte în fața unei astfel de tragedii. Renunțăm la adaosul nostru comercial, nu oferim materialele gratuit, dar negociem cu fabricile și intermediem întregul proces de la ofertare până la livrare, pentru a asigura cele mai bune prețuri pentru cei afectați. Este un efort colectiv. Toți francizații și partenerii noștri au înțeles cât de important este să acționăm rapid. Avem deja parteneriate cu peste 300 de fabrici și importatori și cu toții au fost de acord să ofere discount-uri suplimentare pentru a sprijini această cauză umanitară”, a declarat Cosmin Răileanu, fondatorul Vindem-Ieftin, companie care operează franciza Depozitul Virtual.
 
Totodată, întreaga echipă a Depozitelor Virtuale dedică voluntar timp și resurse pentru a intermedia tranzacțiile. Angajații companiei negociază cu fabricile pentru a obține cele mai bune prețuri și se ocupă și de centralizarea comenzilor și coordonarea livrărilor în zonele afectate, pentru ca materialele să ajungă cât mai repede la destinație.

„Fabricile au fost foarte deschise și au oferit reduceri suplimentare pentru a veni în ajutorul persoanelor aflate în nevoie. Lucru care ne-a confirmat o dată în plus că este mare nevoie de noi pentru a centraliza listele de materiale necesare și a lansa comenzile la fiecare fabrică”, a precizat Răileanu.

Locuitorii din zonele afectate pot contacta direct compania Vindem-Ieftin pentru a solicita materialele necesare prin intermediul unui formular online disponibil la adresa vindem-ieftin.ro/formular, pe care trebuie introdus codul „SOS Galați”.

Până în prezent, echipa Depozitelor Virtuale a livrat:

– 4 tiruri încărcate cu cărămidă,
– 2.000 mp de țiglă metalică,
– 500 de plăci de OSB,
– 15.000 mp de termosistem,
– 2.000 de găleți de tencuială decorativă,
– 100 de găleți de var lavabil și 100 de trafaleți și multe alte materiale.
 
Aceste prime livrări sunt începutul unui efort mai amplu: compania a lansat un apel către toate asociațiile umanitare și organizațiile care contribuie la sprijinirea familiilor afectate din județul Galați.

„Facem un apel către toți cei implicați să ni se alăture în acest efort. Sezonul rece este aproape și trebuie să acționăm foarte repede, pentru a ne asigura că oamenii au unde locui. Împreună, putem acționa mai eficient pentru a ajuta familiile afectate să-și reconstruiască locuințele înainte de venirea iernii”, a mai precizat Cosmin Răileanu.

Echipa Vindem-Ieftin colaborează deja cu peste 20 de asociații care s-au implicat în procesul de reconstrucție, alături de peste 300 de fabrici și importatori care s-au alăturat inițiativei #reCONSTRUIMacasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.