Fosta fabrică Nestlé de la Timișoara, la vânzare

Fosta fabrică Nestlé de la Timișoara este scoasă la vânzare. Compania de consultanţă imobiliară Colliers International a fost desemnată agentul exclusiv de vânzare al fostei fabrici deţinute de gigantul elveţian Nestlé la Timişoara.

Proprietatea, care se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 21.000 de metri pătrați, se află în zona industrială și logistică din vestul Timișoarei, la doar 300 de kilometri de Budapesta, și poate acomoda de la producție alimentară sau de componente auto și până la un centru de distribuție pentru firme de curierat.

„Locația fabricii este foarte atractivă atât pentru companii axate pe piața locală, oferind o conexiune la autostrada A1 la doar 20 de kilometri distanță, cât și pentru investitori orientați mai mult către Europa Centrală și de Vest, care ar avea din această poziție acces facil la autostrada directă către Budapesta și către Viena. Spațiul este modernizat și foarte versatil, oferind astfel multiple oportunități potențialilor investitori”, spune Laurențiu Duică, Partner & Head of Industrial Agency în cadrul Colliers International Romania.

Fosta fabrică Nestlé se află în unul dintre centrele industriale ale orașului Timișoara, unde sunt prezente alte companii internaționale mari, precum Smithfield, Continental Contithech, Kromberg & Schubet și ELBA Lighting International.

Aflată în proprietatea Nestlé din anul 2000, fabrica dispune de un spațiu de 10.000 de metri pătrați de producție și peste 2.000 de metri pătrați de birouri, având toate utilităţile necesare. 

”Timișoara este un hub regional major și, de aceea, există interes crescut pentru proprietăți care pot susține o nouă linie de producție sau un centru de distribuție pentru un investitor regional, reintrând astfel în circuitul economic și contribuind la crearea de noi locuri de muncă. Semnalele din piață sunt încurajatoare și discuțiile sunt deschise către potențiali investitori, astfel că vânzarea ar putea fi încheiată în decurs de câteva luni, mai ales că proprietatea poate fi ocupată imediat”, completează Laurențiu Duică.

Proprietatea oferă în același timp și posibilitatea dezvoltării unei unități suplimentare pe teren sau a reabilitării spațiilor existente, iar autorizația de construire se poate obține într-un termen mult mai scurt, având în vedere PUZ-ul existent și reglementările în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.