GXO, nou parteneriat cu Matalan

GXO a anunțat un nou acord de distributie și transport cu Matalan, care își desfășoară operațiunile în Marea Britanie și Irlanda.

Ca parte a unui nou acord de trei ani, GXO va oferi operațiuni de distributie și transport pentru peste 200 de magazine Matalan de pe străzile mari și în complexele comerciale din Marea Britanie și Irlanda. GXO va fi un partener strategic pentru Matalan, contribuind la creșterea eficienței în lanțul de aprovizionare al retailerului și asigurând ca Matalan să continue să ofere clienților o experiență de cumpărături perfectă.

Richard Ball, director senior de operațiuni de transport partajat la GXO: „Suntem încântați să fim aleși de către Matalan pentru a furniza servicii de transport, inclusiv transport primar și livrări la clienți. Prin parteneriatul cu noi pentru operațiunile de transport, vom putea oferi lui Matalan cea mai bună expertiză și soluții tehnice de cea mai bună calitate, astfel incat echipa Matalan să se concentreze pe crearea de produse uimitoare pentru clienții lor”.

„Prioritatea noastră este să ajutăm la eficientizarea lanțului de aprovizionare și să creștem eficiența operațiunii și suntem încântați de unele dintre planurile pe care le avem deja în vigoare pentru a aduce soluții inovatoare pentru a ajuta la creșterea operațiunilor Matalan. Utilizând experiența noastră vastă și rețeaua de transport, putem optimiza distanțele parcurse în timp ce livrăm în mod regulat la magazinele Matalan, utilizând rețeaua noastră de transport.”

În noul parteneriat, GXO va efectua peste 550 de livrări către magazinele Matalan, în fiecare săptămână. Acest serviciu va fi furnizat de 100 de șoferi GXO cu o flotă de 55 de autospeciale și 110 remorci.

„Șoferii vor fi instruiți special de GXO cu privire la valorile Matalan, acordând prioritate siguranței și concentrându-se pe tehnicile de conducere ecologică care ajută la reducerea emisiilor și la o activitate de transport mai curată”, se arată într-un comunicat transmis redacției.

Directorul de aprovizionare al lui Matalan, Phil Hackney: „Ne angajăm să furnizam servicii de calitate pentru clienții Matalan și, pentru a face acest lucru, avem nevoie de o rețea de transport puternică și operațiuni optimizate pentru lanțul de aprovizionare. În calitate de retailer omnicanal, suntem încântați să valorificăm tehnologia GXO și expertiza în lanțul de aprovizionare pentru a ne asigura că oferim clienților noștri o gamă largă de produse elegante și o experiență de cumpărături fără probleme de fiecare dată când ne vizitează în magazin.”

GXO este cel mai mare furnizor de servicii de logistică din lume și unul dintre principalii parteneri pentru servicii de logistică și transport din Regatului Unit și Irlanda.

Matalan este cel mai mare retailer pentru produse fashion și articole pentru casă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.