INATECH Group vrea să se extindă în Ungaria și Bulgaria

INATECH Group se pregătește pentru noua etapă de dezvoltare în Europa Centrală și de Est, pe parcursul a trei ani, și a început acest lucru prin testarea piețelor din Ungaria și Bulgaria, unde a listat produsele sale pe principalele platforme de marketplace din aceste țări. 

Mădălina Geamănu

Această fază include evaluarea și ajustarea platformei online pentru a corespunde cerințelor și preferințelor specifice acestor piețe. În paralel, INATECH Packaging poartă discuții cu experți locali pentru a dezvolta strategii de promovare personalizate, adecvate contextelor unice din Ungaria și Bulgaria.

Pentru a asigura o prezență online solidă și adaptată nevoilor locale, INATECH Packaging a achiziționat deja domenii web dedicate acestor piețe. Acești pași pregătesc terenul pentru o expansiune digitală eficientă și pentru consolidarea brandului în regiune.

În acest demers, compania își consolidează constant echipa de specialiști, în toate departamentele și pe toate segmentele de business, ajungând la o echipă de 54 de angajați, atât specialiști cu o experiență solidă, cât și tineri cu potențial. Vârsta medie în companie este de 35 de ani, iar rata de retenție a angajaților este de peste 90%.

Compania a desemnat-o pe Mădălina Geamănu în rolul de marketing manager, printre prioritățile acesteia numărându-se lansarea unei versiuni îmbunătățite a magazinului online, prin migrarea către o platformă avansată cu noi funcționalități, precum și integrarea tehnologiilor de inteligență artificială în operațiunile de business pentru a optimiza experiența clienților și a îmbunătăți performanțele de vânzare online.

Suntem bucuroși să avem în echipa INATECH profesioniști dedicați precum Mădălina Geamănu, care a fost promovată în funcția de marketing manager și acum coordonează o echipă completă de specialiști cu diverse responsabilități de marketing. Deși are doar 26 de ani, Mădălina are abilitățile, priceperea și cunoștințele necesare pentru a ghida echipa și a asigura îndeplinirea obiectivelor noastre de marketing. Și-a început cariera în grupul INATECH ca specialist în marketing și cunoaște în detaliu specificul activității și al pieței ambalajelor. Ea este o persoană ambițioasă, pragmatică, creativă și orientată spre soluții și obținerea rezultatelor și, prin noul său rol, alături de ceilalți colegi, va aduce o valoare considerabilă companiei”, declară Cristian Bădescu, CEO & Owner INATECH Group.

INATECH se remarcă printr-un mediu de lucru dinamic și inovator, unde accentul este pus pe colaborare și performanță. De la început, am fost impresionată de angajamentul companiei pentru excelență și inovare, precum și de cultura organizațională bazată pe o comunicare deschisă și susținere reciprocă. INATECH promovează dezvoltarea continuă, încurajează creativitatea și oferă resursele necesare pentru că fiecare membru al echipei să-și atingă potențialul maxim. Sunt bucuroasă că fac parte din această echipă și am încredere că, împreună, vom continua acest proces”, a spus Mădălina Geamănu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.