Instant Factoring IFN își extinde capacitatea de creditare

Fintech-ul românesc Instant Factoring IFN își va extinde capacitatea de creditare și pe cea instituțională, pentru a sprijini micro și mici companii, cu ajutorul Fondului European de Investiții (FEI), care îi acordă un împrumut subordonat în valoare de 5 milioane de lei (1 milion de euro).

Instant Factoring și-a început operațiunile în 2018 și a crescut semnificativ de atunci, ajutând companiile sub-bancarizate și subdeservite să-și dezvolte afacerile prin soluții financiare 100% digitale.

Odată cu creșterea presiunii asupra resurselor financiare ale UE, provocarea este să ne punem capitalul să funcționeze efectiv și eficient, pentru a ne asigura că sprijinul nostru ajunge la cei mai mici actori din economie”, a declarat Marjut Falkstedt, director executiv FEI.

Procesul de selecție riguros și îndeplinirea criteriilor stricte ale EIF reflectă calitatea și profesionalismul echipei noastre. Fondurile vor fi folosite pentru a ne extinde capacitatea operațională, pentru a deschide noi sucursale, pentru a ne dezvolta echipa de vânzări și marketing și pentru a investi în tehnologie și software. Acest sprijin ne va permite să creștem capacitatea de creditare și să răspundem mai bine nevoilor clienților noștri, contribuind în mod semnificativ la dezvoltarea economică a României”, a declarat Cristian Ionescu, CEO Instant Factoring.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.