Noi magazine Leroy Merlin

Leroy Merlin România, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, va deschide 5 noi magazine: unul în Pitești, în toamnă, iar celelalte în București, Bistrița și Brăila, în perioada 2025-2026.

Magazinul din Pitești urmează să fie inaugurat la începutul lunii octombrie a acestui an, în prezent unitatea fiind în plin proces de construcție și evaluare a costurilor. În 2025, Leroy Merlin are în plan și extinderea în Capitală, cu încă două magazine, ce vor fi localizate în cadrul proiectelor Supernova Lujerului și Supernova Pantelimon, urmand Bistrița și Brăila.

Cele cinci magazine vor avea suprafețe cuprinse între 8.500 și 14.500 de metri pătrați, fiecare fiind gestionat de o echipă de peste 100 de angajați.

foto Jean-Mihai Pîlșu

„În următoarea perioadă, ne propunem să ne extindem prezența în cel puțin trei orașe în care Leroy Merlin nu activează. Deschiderea magazinului din Pitești și planurile pentru 2025-2026 reflectă angajamentul nostru de a aduce produsele și serviciile Leroy Merlin mai aproape de clienți. Avem obiective ambițioase, care cu siguranță vor contribui la dezvoltarea economică locală și la îmbunătățirea experienței de cumpărare pentru clienții noștri”, a declarat Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România

În 2024, Leroy Merlin România își continuă strategia de investiții pe aceleași direcții prioritare ca și anul trecut: oameni, dezvoltare, expansiune și digitalizare. Bugetul total de investiții, similar cu cel din 2023, este de aproximativ 100 de milioane lei, fiind împărțit între programe de formare și atragerea de noi talente, modernizarea magazinelor și optimizarea proceselor interne, deschiderea de noi magazine și dezvoltarea platformei online și integrarea canalelor de vânzare.

În ceea ce privește expansiunea, până la finalul anului viitor, retailerul are în plan să ajungă la un număr de 30 de magazine la nivel național. În iunie 2024, compania a inaugurat și relocarea magazinului din Electroputere Park Craiova pe o suprafață cu 16% mai mult față de cea inițială, 14.750 metri pătrați, față de 12.600 metri pătrați anterior. Investiția totală în procesul de relocare s-a ridicat la 2 milioane euro, cu obiectivul de a oferi o experiență de cumpărare mai facilă, în special în zonele dedicate materialelor de construcții și de grădină. 

Despre Leroy Merlin

Leroy Merlin, membră a Grupului Francez ADEO, este lider european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 100 de ani ca retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit.

Harta ADEO cuprinde peste 1000 de magazine situate în 20 de țări ce deservesc 500 de milioane de locuitori și profesioniști. Suntem 150.000 de colegi, lideri dezvoltați într-o cultură a intraprenoriatului, animați de un scop comun: să fim utili nouă, celorlalți, comunităților și întregii lumi, să oferim soluții eficiente și responsabile de îmbunătățire a locuințelor.

În România funcționează 21 de magazine Leroy Merlin, cu aproape 3.500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.