Optimizarea costurilor de depozitare pentru operatorii logistici

WIPS-depozit-logisticaÎn contextul unei reduceri maxime a costurilor de depozitare pentru a oferi tarife cat mai avantajoase beneficiarilor, operatorii logistici se vad nevoiti sa investeasca intr-un sistem de management al depozitelor pregatit sa suporte toate nevoile specifice acestui domeniu de activitate si suficient de flexibil si scalabil incat sa suporte rapid modificari fara prea mari eforturi.

Solutia software pentru operatori logistici furnizata de WiSoft Professional Services este selectata si implementata de companiile 3PL pentru functionalitatile avansate si capacitatea de a se adapta diverselor proceduri de lucru. Toate solutiile noastre pot fi implementata rapid si sunt eficiente din punct de vedere costuri versus functionalitati necesare si scalabilitate in depozitare.

Solutia noastra de Warehouse Management este cea mai inovatoare aflata pe piata la ora actuala, care se poate folosi nu doar de catre operatorii 3PL, dar si de catre firmele care detin un depozit propriu pentru determinarea costurilor de exploatare a depozitului. Una dintre inovatii consta in existenta a peste 85 de parametri functionali structurati pe 6 nivele ierarhice, putand fi configurate reguli generale, reguli specifice, dar si exceptii acolo unde este cazul.

Exista peste 50 de tipuri de servicii pe care FluxVision le inregistreaza automat: receptie, picking, livrare, manipulari interne, asamblare, pregatire, etichetare etc. Contorizarea se face in unitatea de masura de baza sau in unitati alternative, cum ar fi masa sau volumul produselor.

Fiecare tip de serviciu poate fi configurat de catre client in functie de tipul de unitate de transport, categoria de produse, limite cantitative sau de vechime in cadrul depozitului.

Acelasi tip de serviciu poate avea instante multiple, pentru care se pot defini reguli precum:

  • preturi diferite pentru serviciul de stocare in functie de regimul de temperatura
  • preturi diferite pentru serviciul de stocare in functie de tipul de palet
  • primele 3 zile de stocare gratuit
  • preturi diferite pentru serviciul de receptie in functie de modul de aranjare a marfii pe palet
  • facturarea etichetarii marfurilor livrate

Avantajele de care se bucura utilizatorii solutiei FluxVision sunt maparea exacta a contractelor client, inregistrarea tuturor serviciilor efectuate, modificarea regulilor existente in sistem fara costuri aditionale, reducerea costurilor administrative si de operare in cadrul depozitului, reducerea erorilor provocate de catre personalul din depozit, reducerea semnificativa a timpului de procesare a comenzilor, vizualizarea informatiilor in timp real, eliminarea tranzactiilor redundante si cresterea gradului de satisfactie in randul contractantilor.

WiSoft Professional Services este o companie cu peste 20 de ani de experienta in solutii de business si de automatizare si optimizare a operatiunilor logistice. Mai multe despre solutie puteti afla consultand pagina dedicata https://www.wips.ro/solutia-software-pentru-operatori-logistici/ sau solicitand o prezentare personalizata la info@wips.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.