RO Concept OSCAR a susținut competiția HEPC 6

RO Concept OSCAR, rețeaua de benzinării de retail în franciză din cadrul OSCAR Downstream, a susținut competiția Hard Enduro Piatra Craiului 6 (HEPC 6), inclusiv prin furnizarea carburantului necesar pe parcursul celor două zile de competiție. 

Organizată de Motokron Racing Team, HEPC 6 este competiție de tip OPEN, deschisă concurenților români și străini, fiind înscrisă în calendarul oficial al Federației Române de Motociclism. Ediția din 2024 a fost etapa națională din cadrul Campionatului Național Regional de Hard Enduro al României și, de asemenea, o etapă în Cupa Europei de Hard Enduro.

Competiția a atras 155 de participanţi din 8 țări şi a fost structurată în 5 curse cu grade diferite de dificultate – Expert, Fete, Hobby, Profi și Veterani. Cel mai intens traseu a fost la categoria PRO, având un grad foarte ridicat de dificultate. Câștigătorii competiției sunt P1 Josza Norbert Levente ( RO), P2 Teodor Kabakchiev (BG) și P3 Zsolt Varga (RO).

„Ecosistemul OSCAR Downstream are ca valoare centrală calitatea carburantului pe care îl distribuim atât clienților noștri B2B, dar și consumatorilor B2C care alimentează în benzinăriile RO. Un carburant de calitate protejează motorul autovehiculului și îi prelungește durata de viață,” subliniază Nicolae Bănică, CEO Oscar Downstream. „Probabil că nimeni nu este mai conștient de importanța acestui lucru decât un pasionat de sporturi extreme, pentru care motorul trebuie să fie în permanență la maximum de performanță, indiferent că se află pe drum asfaltat sau pe un traseu accidentat”. 

Lucian Haranguș, directorul de vânzări și Retail al OSCAR Downstream, adaugă: „Dincolo de performanțele de funcționare, un carburant de calitate înseamnă și un impact redus asupra mediului înconjurător. În contextul unei competiții de motoare organizată la munte, sustenabilitatea carburantului folosit este un factor de mediu important. Ne bucurăm că am contribuit la succesul acestei competiții care câștigă tot mai mult teren în România, inclusiv în rândul femeilor. Felicitări tuturor participanților, dar și întregii comunități de moto/ enduro din România pentru performanţa de a aduce Hard Enduro Piatra Craiului în circuitul european”. 

Prin strategia sa de sustenabilitate, compania OSCAR Downstream se implică activ în proiecte sportive care încurajează performanța și incluziunea. 

Cea mai recentă inițiativă a fost organizarea crosului caritabil Run for Heroes – fueled by OSCAR, o campanie de conștientizare și eliminare a stigmei legate de sănătatea mintală, derulată în colaborare cu Centrul Social de Psihoterapie Together for Humanity. Prima ediție, organizată pe 15 iunie, a atras peste 1.400 de participanți. 

Separat, compania a anunțat în luna mai o colaborare reprezentativă pentru gimnastica românească, respectiv susținerea celei de-a X-a ediții a concursului național „Cupa Nadia Comăneci la Gimnastică Artistică”, organizat de Fundația Nadia Comăneci.

Totodată, OSCAR Downstream a devenit din acest an sponsorul oficial al echipei de fotbal Universitatea Craiova. În perioada 2017-2020, compania a avut colaborări cu echipele de fotbal Concordia Chiajna (copii și juniori) și CFR Cluj (copii și juniori). 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.