rtk romania, desemnată ca GSA pentru platforma de rezervări S-E-T-T

rtk romania a fost desemnată ca GSA (General Sales Agent / agent general de vânzări) pentru platforma de rezervări S-E-T-T.

Acest parteneriat urmărește introducerea pe piața din țara noastră a platformei de ultimă generație bazată pe inteligența artificială, de rezervări hoteliere și activități în numeroase destinații, împreună cu portalul exclusiv care pune la dispoziție vânzarea de bilete la evenimente sportive. 

„Platforma noastră are funcții avansate, cum ar fi un analizator de tarife hoteliere bazat pe inteligența artificială, conceput pentru a simplifica procesul de rezervare și a spori eficiența profesioniștilor din domeniul turismului. Acest instrument le permite agenților să ia decizii rapide și informate, asigurând cele mai bune oferte pentru clienții lor. În plus, departamentul nostru dedicat, poate livra orice ofertă de grup în termen de 3 ore”, declară Oliver Riefler, CEO și fondator S-E-T-T (Sport & Events Tours & Travel).

Dincolo de rezervările hoteliere, platforma simplifică rezervarea unei game largi de activități în numeroase destinații. Agențiile de turism pot rezerva fără efort tururi de oraș, bilete de acces la parcuri tematice și obiective turistice, îmbunătățind semnificativ serviciile furnizate clienților și oferind oportunități ample de vânzare. 

„În completarea ofertei noastre dinamice, punem la dispoziția agențiilor de turism acces la peste 50.000 de bilete de intrare la evenimente sportive, inclusiv la Campionatul Mondial de Fotbal EURO 2024 din Germania.

Prin tehnologia bazată pe inteligența artificială a S-E-T-T Worldwide Reservation agențiile de turism vor descoperi oportunități inovatoare de colaborare în industria turismului din România”, adaugă Oliver Riefler.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.