SoftOne lansează o nouă platforma eCommerce B2B: SHOPRANOS

SoftOne România lansează pe piața din România o nouă platformă eCommerce B2B: SHOPRANOS.

Noua soluție reprezintă o platformă inovatoare, ce încorporează funcționalități avansate de inteligență artificială ce permite companiilor să creeze fără efort conținut pentru magazinul online sau să îl îmbunătățească pe cel existent.

„Prin intermediul noii soluții, vrem să satisfacem în totalitate cerințele tot mai exigente ale pieței eCommerce, dar și să minimizăm eforturile clienților noștri în dezvoltarea unui magazin online B2B, fructificând la maximum potențialul inteligenței artificiale”, a declarat Alexandra Lucescu, director general în cadrul SoftOne România.

Soluția este disponibilă în Cloud, printr-un abonament anual și elimină necesitatea investițiilor mari în infrastructura hardware, precum și costurile ridicate de mentenanță.

Platforma se evidențiează prin flexibilitatea și scalabilitatea sa, fiind potrivită pentru toate companiile, indiferent de dimensiune. Are opțiuni nelimitate de personalizare și capacitatea de a crea conținut actualizat în 30 de limbi, indiferent de volumul catalogului de produse, prin utilizarea inteligenței artificiale.

„SHOPRANOS permite lansarea rapidă a magazinului online B2B datorită funcționalităților și a setărilor predefinite, oferind totodată posibilitatea de a adăuga ușor și rapid noi funcționalități, pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Platforma susține integrarea cu orice soluție ERP sau CRM disponibilă pe piață pentru automatizări complete, precum și integrare cu Google Analytics pentru control complet asupra shop-ului online”, precizează reprezentanții companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.