Star Taxi își extinde serviciile la nivel național, prin creșterea cu peste 30% numărul de mașini disponibile în primele 5 luni ale acestui an, față de aceeași perioadă a anului trecut.
Mai mult, plata cu cardul a fost dezvoltată în toate orașele din țară, ajungând la peste 70% în orașe precum București, Cluj sau Brașov. De asemenea, compania investește în continuare în serviciul Star Taxi Corporate adresat segmentului business, lansat anul trecut.
Precizările transmise ZIUA CARGO:
Star Taxi se află în topul preferințelor pentru călătoriile urbane, iar creșterea numărului de mașini vine ca urmare a cererii tot mai mari din partea clienților, doar în luna aprilie a acestui an fiind efectuate peste 1 milion de comenzi. Disponibilă în peste 20 de orașe din țară, aplicația înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și are peste 2 milioane de utilizatori. Costul mediu al unei curse la nivel național este, în medie, de 25 de lei, iar fiecare șofer efectuează până la 30 de comenzi pe zi.
„Creșterea din acest an se datorează cererii tot mai mari din partea utilizatorilor care nu mai doresc să plătească tarife dinamice și aleg Star Taxi pentru deplasărilor lor, costul unei curse între 2 locații fiind același în orice condiții, indiferent de oră, vreme sau alți factori. Totodată, avem din ce în ce mai multe orașe în care plata poate fi realizată aproape integral cu cardul” a declarat Daniel Cojocaru, director general Star Taxi.
Media ratingului șoferilor este de peste 4,85, cu un procent de onorabilitate a curselor de peste 90%. Aceștia sunt monitorizați permanent în momentul în care rating-ul lor se modifică și pot fi excluși dacă nu își îmbunătățesc serviciile. De asemenea, șoferii cu un rating mare beneficiază de mai multă vizibilitate și sunt alocați mai des comenzilor efectuate de clienți.
La nivel național, orele cele mai aglomerate din trafic se situează în intervalul 7:00 – 10:00 dimineața și 17:00 – 19:00 seara, iar printre cele mai căutate destinații se numără aeroporturile, centrele comerciale și centrele istorice ale orașelor. În Capitală, de exemplu, cele mai populare destinații sunt centrele comerciale, Centrul Istoric și Aeroportul Internațional „Henri Coandă”. După București, Clujul și Brașovul se află în topul orașelor în care Star Taxi a efectuat cele mai multe curse, în 2022.
De asemenea, Star Taxi continuă dezvoltarea serviciului Corporate, prin care companiile pot asigura transportul decontat angajaților și au la dispoziție un sistem de administrare complet, beneficiind de o eficientizare a managementului financiar. Până acum, Star Taxi a semnat parteneriate cu peste 50 de companii medii și mari din România, iar peste 10.000 de angajați folosesc serviciul Corporate.
Despre Star Taxi
Platforma Star Taxi este dezvoltată de o companie 100% românească, fiind cea mai mare aplicație de e-hailing din România. Disponibilă în peste 20 de orașe din țară, aceasta înrolează, în prezent, peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și peste 2 milioane de utilizatori, cu o experiență de peste 100 milioane de călătorii în decursul a peste 10 ani de activitate.