Parteneriatul TotalEnergies Lubrifiants și Inter Cars, extins

TotalEnergies Lubrifiants și Inter Cars au decis să extindă parteneriatul internațional pentru cel puțin următorii cinci ani. Ceremonia de semnare a acordului a avut loc la Czosnów, lângă Varșovia, în data de 7 iunie, unde au participat reprezentanți din conducerea celor două companii. 

Maciej Oleksowicz si Jean Parizot

Inițial, parteneriatul a fost organizat la nivel local între companiile TotalEnergies și Inter Cars. În 2018, cele două companii au decis să adopte un acord internațional care autoriza o strategie comună la nivel european. Rezultatul acestei strategii a fost o dezvoltare dinamică a vânzărilor și cooperarea directă pe 13 piețe europene. Astăzi, conform acordului semnat, produsele TotalEnergies Lubrifiants vor putea fi distribuite în toate piețele unde Grupul Inter Cars își desfășoară activitatea. 

Suntem convinși că extinderea colaborării noastre va aduce beneficii reciproce și ne va permite să răspundem și mai bine nevoilor clienților noștri”, a declarat Maciej Oleksowicz, președintele Consiliului de Administrație al Inter Cars.

„Suntem o companie de Marketing și Servicii, iar puterea noastră constă în prezența directă prin afiliații noștri în toate țările în care Inter Cars se extinde. Putem, așadar, să sprijinim puternic Inter Cars prin oferta largă de produse și prin proximitatea echipelor noastre de vânzări și marketing”, a adăugat Jean Parizot, director al Diviziei Inland pentru TotalEnergies Lubrifiants.

TotalEnergies este o companie globală multi-energie care produce și comercializează energie: petrol și biocombustibili, gaze naturale și gaze „verzi”, surse regenerabile și electricitate. Cei 105.000 de angajați ai săi activează în peste 130 de țări.

TotalEnergies Marketing Romania gestionează patru linii de activitate: lubrifianți, AdBlue, bitum și fluide speciale,  biroul comercial in Bucuresti, fabrica de productie lubrifianti in Cristian-Brașov, depozit de stocare bitum in Ozun-Covasna. Vânzările inregistrate, în 2021, au ajuns la 106 kt și reprezintă 15% din piața românească, atât Lubrifianți, cât și Bitum.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.